aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΓια να «κλειδώσει» το Γιουρόπα Λιγκ

Για να «κλειδώσει» το Γιουρόπα Λιγκ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων ξέφυγε πέντε βαθμούς από την Ανόρθωση, μετά την ήττα της από την ΑΕΚ στο ΓΣΖ (2-3). Η «Μεγάλη Κυρία» είναι η προσεχής αντίπαλός του και αν τη νικήσει μεθαύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα «κλειδώσει» τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ.

Θα πρόκειται για ιστορική επιτυχία, καθώς θα συμμετάσχει για τέταρτη συνεχόμενη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι που δεν πέτυχε στο παρελθόν. Έτσι, ο Πέδρο Εμανουέλ θα επικεντρωθεί στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών για τον τελικό κυπέλλου με την Ομόνοια στις 18 Μαΐου.

Ακόμη και με ισόπαλο αποτέλεσμα στο μεθαυριανό παιχνίδι, η διαφορά των πέντε βαθμών θα παραμείνει και ο Απόλλων θα χρειαστεί μόλις έναν βαθμό για να κλείσει θέση στην Ευρώπη (υπερέχει στα μεταξύ τους παιχνίδια).

Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά την Ανόρθωση («Αντώνης Παπαδόπουλος»), ΑΠΟΕΛ (Τσίρειο) και Ομόνοια (ΓΣΠ).

Στο ματς με την ομάδα της Αμμοχώστου δεν θα αγωνιστεί ο Σιμεόν Σλάβτσεφ, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα στο δεξί ισχίο και θα χρειαστεί περίπου επτά ημέρες μέχρι να αποκατασταθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ