aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Γι' αυτό δεν ασχολούμαστε με μετεγγραφές...»

«Γι’ αυτό δεν ασχολούμαστε με μετεγγραφές…»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη με 6-0 απέναντι στον Ερμή αναφέρθηκε στις απουσίες του Απόλλωνα και στην παρουσία του κόσμου της ομάδας.

Για το παιχνίδι σχολίασε: «Το παιχνίδι δεν χρειάζεται ανάλυση, το μόνο που θα κάνω είναι να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που καθάρισαν ένα δύσκολο παιχνίδι. Σήμερα για να δείτε πως δεν ασχολούμαστε με τη μεταγραφική περίοδο, είναι πως είχαμε 7 απουσίες Παπουλής, Άλεξ, Μάγκλιτσα, Αγγελή, Μακρίδης, Άλεφ, Στυλιανού και πάλι ήμασταν πλήρεις. Περιμένουμε τα παιχνίδια του Γενάρη και έχουμε τους παίκτες για να τα καταφέρουμε».

Για τον κόσμο ανέφερε: «Ο κόσμος επέστρεψε, μας βοηθά και θα μας βοηθά και στη συνέχεια. Το ζήτησα όταν ήμασταν λίγοι και είναι σημαντικό γιατί θέλουμε ηρεμία σε όλα τα κομμάτια της ομάδας. Είμαστε αήττητοι γιατί το αξίζουμε αλλά έχουμε πολύ καιρό ακόμη και το παιχνίδι που μας απασχολεί είναι αυτό στις 3 του Γενάρη».

Για τον Πέδρο και τον Σαρδινέρο είπε: «Ο Πέδρο βγήκε ένεκα τακτικής, ενώ ο Σαρδινέρο ένιωσε κάποιο σφίξιμο και για να μην ρισκάρουμε αφού το παιχνίδι κρίθηκε τον αφήσαμε έξω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ