aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Γεμίζει» ενόψει τελικού κυπέλλου

«Γεμίζει» ενόψει τελικού κυπέλλου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στογιάνοβιτς, Μαγκλίτσα, Σλάβτσεφ και Ελίσιο ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπώρησαν και ίσως πάρουν κάποιοι χρόνο συμμετοχής στον σημερινό τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Ομόνοια, για να διαπιστωθεί η ετοιμότητά τους.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πέδρο Εμανουέλ δεν θέλει με τίποτα να προκύψει νέο πρόβλημα και να χάσει ποδοσφαιριστή που προορίζει για το αρχικό σχήμα στον τελικό. Τα νέα με τους ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρήθηκαν τον τελευταίο καιρό από τραυματισμούς είναι ευχάριστα.

Πλην του Μακρίδη, όλοι οι άλλοι είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον τελικό κυπέλλου. Πριν το ματς της Τετάρτης προηγείται το σημερινό του πρωταθλήματος και πάλι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Ο Εμανουέλ θα παρουσιάσει μια ενδεκάδα με αρκετές «εφεδρείες», αφού δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ θα προφυλάξει τους ποδοσφαιριστές που προορίζονται για τον τελικό.

Την ίδια ώρα όμως, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένει απ’ όσους θα αγωνιστούν να τα δώσουν όλα για τη νίκη, που αν επιτευχθεί ο Απόλλων θα τερματίσει στην τρίτη θέση, αφήνοντας την αντίπαλό του στην τέταρτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ