aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Γαλάζιο ποδαρικό σε παιχνίδι-ντέρμπι!

TOY MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Το πρώτο… ημερολογιακό ροζ φύλλο αγώνα για το 2017, πήρε γαλάζια απόχρωση! Αυτό καθώς στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους για το πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας, ο Απόλλωνας νίκησε στην έδρα του την αξιόμαχη Ένωση με σκορ 67-63.

Όπως δείχνει η τελική διαφορά και το χαμηλό σκορ, ήταν ένα παιχνίδι αργού ρυθμού, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα σταθερό προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της επανάληψης, αλλά στα τελικά στάδια, η Ένωση να κάνει την αντεπίθεση της, να μειώνει ως και στον πόντο, αλλά η ψυχραιμία των γηπεδούχων από τη γραμμή, στα τελευταία δευτερόλεπτα, ήταν το στοιχείο που τους απέφερε την τρίτη φετινή τους νίκη. Την ίδια στιγμή η Ένωση υποχρεώθηκε στην έκτη της ήττα…

Κορυφαίος παίκτης του γηπέδου, ο Ηρακλής Πιττάκας, που σκόραρε 22 πόντους ενώ αυτός ήταν που… κουβάλησε τον Απόλλωνα στα τελικά καθοριστικά σημεία!

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 28-29, 47-40, 67-63.

Απόλλων (Λ. Αντωνίου): Μαρσαλ 19 (2), Πιττάκας 22 (2), Παπέ, Ηλιάδης 5, Μπέκφορντ 9, Μόρις 3, Χριστοφίδης Κορωνίδης, Γρίβας, Γεωργίου 2, Ρέινς 7.

ΕΝΠ (Ν. Παπαδόπουλος): Πυρίλλης, Ρέι 8, Ουάσιγκτον 17 (1), Μπλέικς 8 (2), Χάινς 4, Στρατής 2, Θωμά 9, Παπαδόπουλος 9 (1), Τόμας 6.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ