aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦρέσκος, ανανεωμένος και επιβλητικός! (pics)

Φρέσκος, ανανεωμένος και επιβλητικός! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Μύρισε (επιτέλους) Απόλλων! Μετά από τρεις οδυνηρές ισοπαλίες, παιχνίδια στα οποία προηγήθηκε στο σκορ, αλλά δεν νίκησε, οι κυανόλευκοι επέστρεψαν απόψε στις νίκες και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο.

Η… ανανεωμένη ομάδα με τον Σοφρώνη Αυγουστή στον πάγκο διέλυσε τον Άρη με 4-1 και μάλιστα το έκανε με μία πολύ καλή και πειστική εμφάνιση. Τέσσερις διαφορετικοί σκορ για τον Απόλλωνα, ο οποίος ανέβηκε στου 28 βαθμούς και θα περιμένει τα αυριανά παιχνίδια για να δει αν μείωσε και από ποιες ομάδες τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις.

Το σκορ άνοιξε ο Παπουλής στο 15ο λεπτό και οι Ντα Σίλβα, Αγγελή σε διάστημα τριών λεπτών (46′-49′) ανέβασαν τον δείχτη το σκορ σε 0-3. Ο Άρης, που απογοήτευσε με την εμφάνιση του, μείωσε στο 53ο λεπτό χάρη στο πολύ όμορφο τέρμα του Αντωνίου, όμως στο 59ο λεπτό ο Πίεχ με φοβερό σουτ σημείωσε το 4-1 και τελείωσε μία και καλή τον αγώνα!

Άρης (Φρεντερίκ Βαντερμπίστ): Γιαννακόπουλος, Κυριάκου, Θεοφίλου (83′ Βέλνα), Μενέντες, Ράντου, Ικάντε, Φράγκος (81′ Μαρτσάκης), Αντωνίου, Μαραγκουδάκης, Μάρτινς, Γκονζάλες (53′ Παναγή).

Απόλλων (Σοφρώνης Αυγουστή): Κίσσας, Πέδρο, Βινίσιους, Αγγελή, Γκόμες, Σατσέτι, Μπεντόγια, Ντα Σίλβα (60′ Κυριάκου), Παπουλής (81′ Πίττας), Σαρδινέρο, Πίεχ (65′ Μάγκλιτσα).

Σκόρερ: Αντωνίου 53′ / Παπουλής 15′, Ντα Σίλβα 46′, Αγγελή 49′, Πίεχ 59′

Κίτρινες: Σαρδινέρο, Σατσέτι (4η), Ρομπέρζ (4η)

Αποβολές: –

Γήπεδο: Τσίρειο

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας

Α’ Βοηθός: Κυριάκου Αγγέλα

Β’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος

4ος: Σωτηρίου Λούκας

Παρατηρητής: Λοΐζου Μιχάλης

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ