aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦώτης λαμπρός τον οδηγεί!

Φώτης λαμπρός τον οδηγεί!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Είναι χιλιοειπωμένο, αλλά αν το πούμε άλλη μια φορά δεν βλάφτει. Ο Φώτης Παπουλής ήταν ένα από εκείνα τα παιδιά που είχαν ως όνειρό τους να παίξουν ποδόσφαιρο σε μια μεγάλη ομάδα. Η ομάδα αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός, όπου αγωνίστηκε στις ακαδημίες του. Για όσα χρόνια αγωνίστηκε κανείς δεν διέκρινε κάτι το ενθαρρυντικό, κάτι το αξιόλογο, που να τον χαρακτηρίζει ταλέντο για να αναδειχτεί μέσα από την αθηναϊκή ομάδα. Έτσι κι αυτός το πήρε απόφαση να αναζητήσει αλλού την τύχη του και τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά.

Διαβάστε επίσης: Σκίτσο για τον… ΠΑΠ-ουλή

Ο Φώτης «προσγειώθηκε» καλοκαίρι του 2012 στην Κύπρο και τη Λεμεσό και έκτοτε διαγράφει τέτοια πορεία που σε κάνει να λες: Καλά πώς άφησαν να χαθεί ένας τέτοιος παίκτης; Φιλολογικό βέβαια το ερώτημα, καθώς όλα αυτά τα χρόνια μεσολάβησαν και έγιναν πολλά. Εκείνο που έχει σημασία είναι πως ο Απόλλων κέρδισε επαναλαμβανόμενα τζακ ποτ στο Τζόκερ, με την απόκτηση του Παπουλή και αν η ομάδα της Λεμεσού κατακτήσει στο τέλος της σεζόν τον πρώτο της τίτλο μετά το 2006, ο 33χρονος άσος θα πρέπει να κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της ιστορίας. Όχι μόνο γιατί είναι ο αρχηγός αυτής της ομάδας, όχι γιατί πέτυχε τα δύο γκολ στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά κυρίως γιατί είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη προσφορά όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα της Λεμεσού. Χωρίς μ’ αυτό να θέλω να μειώσω την προσφορά κανενός.

Διαβάστε επίσης: Το one man show του Φώτη Παπουλή! (video)

Βέβαια, ο Φώτης Παπουλής, μπορεί να ήταν το πρόσωπο στον αγώνα με την Ανόρθωση, ωστόσο όλη η ομάδα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, απέναντι σε μιαν Ανόρθωση (που για να μην την αδικήσουμε) ίσως να εδικαιούτο κάτι παραπάνω από το παιχνίδι αυτό. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και η ομάδα του Ρόνι Λέβι δεν μπορεί παρά να κοιτάξει μπροστά και να διαφυλάξει αν μη τι άλλο την έξοδό της στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Παπουλής: «Έτυχε να είμαι εγώ ο εκτελεστής»

Όσο για τον Απόλλωνα τώρα που έπιασε κορυφή και με δεδομένο ότι στον ορίζοντα προβάλλει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή. Αν κρίνουμε πάντως από τον χαρακτήρα και την εικόνα που έβγαλαν οι κυανόλευκοι καθ΄ολη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ο Απόλλων είναι έτοιμος να κερδίσει το πιο μεγάλο στοίχημα της τελευταίας δωδεκαετίας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ