aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦιλίππου: «Ο Ράουφμαν δεν με κούραζε, αλλά...»

Φιλίππου: «Ο Ράουφμαν δεν με κούραζε, αλλά…»

Ξετύλιξε το κουβάρι των αναμνήσεων ο παλαίμαχος αμυντικός, Φίλιππος Φιλίππου, ο οποίος διετέλεσε μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστής σε Απόλλωνα, Ομόνοια, Ολυμπιακό, Νέα Σαλαμίνα, Πέγεια, Ατρόμητο Γεροσκήπου, Άρη Λεμεσού και Χαλκάνορα.

Ο 45χρονος μιλώντας στον Active (107.4 & 102.5) αποκάλυψε πως ο πιο επικίνδυνος επιθετικός που αντιμετώπισε στην καριέρα του, ήταν ο Ράινερ Ράουφμαν που αγωνιζόταν στους πράσινους, αλλά δεν τον κούραζε ιδιαίτερα, αφού ο Γερμανός πρώην φορ της Ομόνοιας δεν ήταν κινητικός και γινόταν επικίνδυνος όταν τον… έχαναν οι αμυντικοί.

Το σχετικό απόσπασμα: «Ο Ράινερ δεν με κούραζε, αλλά όταν τον έχανες από τα μάτια σου ήταν γκολ. Δεν ήταν κινητικός αλλά ήταν πολύ επικίνδυνος. Εκεί που δεν τον περίμενες ξεπηδούσε και έβαζε το γκολ».

Ο Φιλίππου εργάστηκε ως προπονητής στις Ακαδημίες του Απόλλωνα και σήμερα είναι τεχνικός της Κ-19 της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ