aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦιλική τεσσάρα του Απόλλωνα στον Άρη με έκπληξη από τον Αυγουστή!

Φιλική τεσσάρα του Απόλλωνα στον Άρη με έκπληξη από τον Αυγουστή!

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Απόλλων επικράτησε του Άρη με 4-0 σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στο Κολόσσι το πρωί της Παρασκευής (11/10). Ο Σωφρόνης Αυγουστή παρέταξε την ομάδα του με μία έκπληξη, καθώς έδωσε φανέλα βασικού στον Βίνσεντ Μπεσάτ, ο οποίος μάλιστα είχε αρκετά καλή απόδοση.

Σκόρερ για τους γαλάζιους χρίσθηκαν οι Μάρκοβιτς (11′), Γιαννιώτας (17′, 64′) και ο νεαρός Δημήτρης Φλουρής (69′), με τον Κύπριο τεχνικό να δίνει ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αντωνιάδης, Περέιρα, Γιούστε και Βασιλείου. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί ενόψει του επόμενου εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Απόλλων: Μολ (70′ Νικολάου), Αγκίρε (53′ Φλουρής), Μπεσάτ, Πέδρο (65′ Τσολάκης), Ρομπέρζ, Σατσέτι, Εμπιντά, Μάρκοβιτς, Γιαννιώτας, Σαρντινέρο (41′ Χαραλάμπους), Σελάγια.
Άρης: Σωφρονίου, Μοδέστου, Θεράπωντος, Χαραλάμπους, Κέζος, Μιχαήλ (41′ Ελευθερίου), Κυριάκου, Μαλεκκίδης, Ματθαίου, Ντελμίρο, Τζον (41′ Κκωστή).
Σκόρερ: 11′ Μάρκοβιτς, 17′, 64′ Γιαννιώτας, 69′ Φλουρής
Αποβολές: -/-
Διαιτητής: Ανδρέας Κωνσταντίνου
Βοηθοί: Αντώνης Κουντουρέττης, Ανδρέας Βίκτωρος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ