aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦαβορί ο Sabbianco Απόλλων

Φαβορί ο Sabbianco Απόλλων

Στο Γήπεδο του Απόλλωνα την Τρίτη (14/03) στις 21:00 θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας μεταξύ Sabbianco Απόλλων – Ολυμπιάδας Ν. Η Λεμεσιανή ομάδα θεωρείται το φαβορί αλλά σε δυο αγώνες ημιτελικών τα πάντα θα κριθούν σε δυο αγώνες.

Οι Λεμεσιανές που απέκλεισαν στα προημιτελικά την BetOnAlfa ΑΕΛ με δυο νίκες 3-0 και 2-3 θα επιδιώξουν ένα καθαρό σκορ με στόχο να αποκτήσουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στον τελικό. Ο κόουτς Γιάννης Γιαπάνης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ θέλει να δει από τις παίκτρές του να αποδίδουν στο μάξιμουμ για να προβεί και στο απαραίτητο ροτέισον.

Η Ολυμπιάδα Ν. θα πάει στη Λεμεσό για το καλύτερο δυνατό και γιατί όχι να κάνει  αισθητή την παρουσία της. Η ομάδα της Έφης Πέτρου έφθασε στα ημιτελικά αποκλείοντας με δυο νίκες την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-0 και 0-3. Η προπονήτρια – παίκτρια της Ολυμπιάδας ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ότι «φαβορί είναι ο Sabbianco Απόλλων εμείς θα πάμε στη Λεμεσό για να παλέψουμε. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλές αλλαγές από την αρχή της σεζόν που κτίζεται ενώ η ομάδα της Λεμεσού είναι έμπειρη με πρωτοκλασάτες παίκτριες».

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Α. Κολοκοτρώνης – Β. Γεωργίου. Επόπτες ορίστηκαν οι Ν. Τζιακούρης – Φ. Φουκαρίδης.

Ο επαναληπτικός θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στη Λευκωσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ