Φανούριος: «Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στη Λευκωσία»

Δεν παρασύρονται στον Απόλλωνα από τη βαθμολογική συγκομιδή του ΑΠΟΕΛ και την αγωνιστική κάμψη των γαλαζοκιτρίνων. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Φανούριος Κωνσταντίνου τόνισε πως περιμένουν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από όλες τις πλευρές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Παραμένει ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τίτλους την περασμένη δεκαετία. Αισθανόμαστε πολύ ήρεμοι και δυνατοί, γνωρίζουμε αύριο τι θα αντιμετωπίσουμε στη Λευκωσία, ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ξεκινήσει καλά, όμως είναι παιχνίδι για γερά νεύρα και τακτική. Αν κερδίσεις, θα είναι μεγάλη η συγκομιδή σου και θα σου δίνει δυναμική».

Για το αγωνιστικό: «Σήμερα είναι καθοριστική η προπόνηση για Νταμπό και Γιαννιώτα. Δεν έχουμε άλλο πρόβλημα. Πέρσι έγιναν τέσσερα-πέντε περιστατικά στην τελευταία προπόνηση, τα οποία μας άγχωσαν. Θα πάμε εκεί με πίστη στις δυνατότητες μας για να κερδίσουμε. Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής».

Για τις αναφορές Πολυκάρπου σχετικά με τα επεισόδια στη Λεμεσό: «Δεν θέλουμε να δώσουμε έκταση στο όλο ζήτημα. Είναι ανάξιο σχολιασμού τα όσα πρεσβεύει ο συγκεκριμένος κύριος. Είμαστε περήφανοι για τον κόσμο μας και το τι πρεσβεύει ο σύλλογος. Καλούμε τον κόσμο να μην ασχολείται. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα στην κοινωνία. Ας μείνουμε όλοι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Είναι ανάξια αναφοράς όλα αυτά».

Για το πόρισμα της Επιτροπής και την ανακοίνωση του Απόλλωνα: «Το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι μια διαμάχη Απόλλωνα και Ανόρθωσης για τον κ. Παπαχαραλάμπους. Το μάθημα είναι να μην δίνουμε σημασία στην όποια παραφιλολογία. Δεν μπορούμε να επιβάλουμε ετσιθελικά στην Κυβέρνηση για το τι θα πράξει. Μπορούμε να επιβάλουμε στην Κυβέρνηση το τι θα κάνει; Ο κόσμος έχει απομονωθεί από το ποδόσφαιρο, λόγω όλων αυτών που συμβαίνουν. Το νομικό τμήμα ασχολείται με την όλη υπόθεση, διότι είναι προσβολή προς στην ιστορία του συλλόγου μας».

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα με την Λεχ: «Δεν είχε επηρεαστεί η ομάδα μας με την Λεχ, μετά τα όσα συνέβησαν τότε. Η Λεχ κάνει καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Παλέψαμε μέχρι τέλους να μπούμε στους ομίλους, δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε. Ήταν καθαρά σε ποια μέρα βρεθήκαμε, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και χάσαμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ