Φανούριος: «Θέμα χρόνου να φύγει ο Σάλαϊ, έρχονται συνεχώς προτάσεις»

Για τη δύσκολη, αλλά πολύτιμη νίκη επί της Δόξας, τη δαιμονιώδη φόρμα του Πίττα και το ανέβασμα των Γιαννιώτα και Χάμπου Κυριάκου αναφέρθηκε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων εξέφρασε την άποψη ότι είναι θέμα χρόνου να πωληθεί ο Ατίλα Σάλαϊ σε ομάδα του εξωτερικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη νίκη επί της Δόξας, είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε, αλλά έπρεπε να το κερδίσουμε οπωσδήποτε για να συνεχίσουμε να είμαστε στα ψηλά. Η εμφάνιση ήταν καλή στη μεγαλύτερη διάρκειας της ειδικά στην επανάληψη, δεν απειληθήκαμε ποτέ από την ομάδα της Δόξας και η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Πάντα τα ματς με τη Δόξα είναι αμφίρροπα, το είδαμε και στην πρεμιέρα. Από εκεί και πέρα είναι αξιόλογη ομάδα, αλλά την περιορίσαμε και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή τακτική του προπονητή μας. Στον πρωταθλητισμό πρέπει να βλέπεις το παιχνίδι που ακολουθεί και όχι αυτό που έχει περάσει. Τώρα είναι μπροστά μας ο Ερμής που δείχνει αναγεννημένος με τον Μαρίνο Σατσιά στον πάγκο. Είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να πάρουμε το ζητούμενο».

Για τον τραυματισμό του Σατσέτι, ανέφερε; «Είναι μυϊκό το πρόβλημα του. Θα περάσει από MRI και μέχρι το απόγευμα θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα. Ευχόμαστε να τον έχουμε μαζί μας το συντομότερο. Τα δίνει όλα, τρομερή αφοσίωση, πάθος και του ευχόμαστε να είναι δυνατός. Αν είναι όντως μυϊκό τότε από χρόνου».

Για τις εκπληκτικές εμφανίσεις του Πίττα, σημείωσε: «Ο Πίττας δουλεύει ακατάπαυστα εδώ και χρόνια. Ξεχωρίζει το θράσος του, έχει τρομερή προσωπικότητα. Για χρόνια συναγωνιζόταν με πολλούς πρωτοκλασάτους και ήταν νεαρός. Εναπόκειται στον ίδιο. Τίποτα δεν του χαρίστηκε, φτύνει αίμα καθημερινά για να είναι εκεί που είναι. Μας χαροποιεί και το ανέβασμα του Γιαννιώτα και του Χάμπου και εκεί είναι το σημείο αναφοράς, ο Χάμπος. Ήταν πραγματικός ηγέτης με τη Δόξα, έκανε τα πάντα και ευχόμαστε να είναι απλά μόνο η αρχή

Για τη φημολογία περί ενδιαφέροντος ξένων ομάδων για το Σάλαϊ: «Για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα που είναι προς συζήτηση σε δημόσια βάση. Ο παίκτης θέλει να μείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο είναι στην τελική ευθεία. Έρχονται συνεχώς προτάσεις και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του σε ομάδα του εξωτερικού. Εφόσον έρθει η πρόταση που θα ικανοποίει τον Απόλλωνα τότε θα παραχωρηθεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ