aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «Θέλει… άντερα η διαδικασία – Δεν φοβόμαστε κανεναν»

Φανούριος: «Θέλει… άντερα η διαδικασία – Δεν φοβόμαστε κανεναν»

Το πρώτο από τα δέκα βήματα που απομένουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα επιδιώξει να κάνει τη Δευτέρα στην Πάφο ο Απόλλων. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Φανούριος Κωνσταντίνου τόνισε ότι η διαδικασία των πλέι οφ θέλε… άντερα, σημείωσε πως το +7 δίνει πλεονέκτημα στους γαλάζιους όμως τόνισε ότι οι ισορροπίες είναι λεπτές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Aν πέρασε η απογοήτευση του αποκλεισμού από το κύπελλο: «Δεν υπήρξε καμιά απογοήτευση. Ήμασταν απολύτως συνειδητοποιημένοι. Είχαμε τις ευκαιρίες μας τις οποίες δεν τις αξιοποιήσαμε, με την ΑΕΛ να σκοράρει. Στο τέλος συγχαρήκαμε την ΑΕΛ. Για εμάς το κύπελλο ανήκει στο παρελθόν και επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Είναι δύσκολα τα παιχνίδια στην Πάφο. Αισθανόμαστε όμως πολύ δυνατοί. Είμαστε μέσα στις δυο ομάδες της δεκαετίας με το μεγαλύτερο ποσοστό νικών. Δεν φοβόμαστε κανένα, αλλά δείχνουμε σεβασμό. Καλούμε τον κόσμο να είναι συνειδητοποιημένος. Θα υπάρξει μεγάλη διακύμανση των συναισθημάτων. Πρέπει να δείξει δύναμη και πίστη. Αυτή η διαδικασία θέλει… άντερα».

Για τη διαφορά των εφτά βαθμών: «Εννοείται όταν είσαι στο +7 έχεις περισσότερες πιθανότητες. Είναι λεπτές όμως οι ισορροπίες γιατί παίζουμε όλοι μεταξύ μας. Έχουμε το δικαίωμα λάθους και αυτή είναι η διαφορά απ’ τους άλλους».

Για τη στήριξη από τον κόσμο: «Είναι πάντοτε εκεί και μας στηρίζει. Η μπάλα είναι στα δικά μας πόδια. Παρέχουμε στους ποδοσφαιριστές ότι χρειάζονται για να πάμε στην Πάφο και να κερδίσουμε τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν επιστρέφει ο Αυλωνίτης και εκτός είναι ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς και ο Μαλεκκίδης».

Για τις επιστροφές αλλά και το γεγονός πως θέλουν χρόνο κάποιοι ποδοσφαιριστές: «Θέλουν τον χρόνο οι παίκτες, αλλά ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος σε καμιά ομάδα. Πρέπει να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι με την Πάφο για να απομείνουν εννέα βήματα για τον τίτλο του πρωταθλητή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ