aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «Πληρώσαμε παθογένειες, δυσκολεύει το πράγμα…»

Φανούριος: «Πληρώσαμε παθογένειες, δυσκολεύει το πράγμα…»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του ο Φανούριος Κωνσταντίνου μετά την ήττα του Απόλλωνα από τον Άρη. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων παραδέχθηκε πως δυσκολεύει η προσπάθεια για ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως τόνισε πως δεν θα παρατήσουν την προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πληρώσαμε παθογένειες, όπως εύκολα γκολ και δυστοκία στην επίθεση. Είχαμε ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, δεν προηγηθήκαμε και μείναμε πίσω από δύο γκολ που δεν συμβαίνουν συχνά. Δεν ήμασταν τόσο παραγωγικοί στην επανάληψη. Είναι δύσκολη ήττα, μας φέρνει πίσω, αλλά θα παλέψουμε. Αυτές τις παθογένειες θέλουμε να εξαλείψουμε στην μετεγγραφική περίοδο. ευχαριστούμε στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Δυστυχώς αυτή είναι η φετινή πορεία μας».

Αν ο Απόλλων κινδυνεύει να μείνει φέτος εκτός Ευρώπης μετά τη σημερινή ήττα: «Δυσκολεύει το πράγμα, αλλά όταν είσαι Απόλλωνας πρέπει να παλέψεις. Γι’ αυτό θα ενισχυθούμε. Περιμέναμε να νικήσουμε για να μπούμε γερά στο κόλπο της Ευρώπης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ