aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «Ό,τι μας πουν χαλάλι μας. Ο Κίρζης δεν ήρθε από την πίσω πόρτα»

Φανούριος: «Ό,τι μας πουν χαλάλι μας. Ο Κίρζης δεν ήρθε από την πίσω πόρτα»

Η πρώτη αντίδραση του Απόλλωνα μετά το χαμένο πρωτάθλημα ήρθε περίπου μία βδομάδα αργότερα δια στόματος Φανούριου Κωνσταντίνου. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων της Λεμεσού μίλησε στην PrimeTel πριν την έναρξη του αγώνα με την Ομόνοια και παραδέχθηκε ότι οι ίδιοι φέρουν ευθύνη για το γεγονός ότι αφαίρεσαν από τους εαυτούς τους να διεκδικήσουν τον τίτλο στο τελευταίο παιχνίδι. Επίσης, έβαλε τέλος σε κάθε σενάριο αποχώρησης του Νίκου Κίρζη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την στιγμή που μάζεψε περισσότερους βαθμούς από εμάς το κατέκτησε δίκαια. Μόνοι μας αφαιρέσαμε το δικαίωμα από τους εαυτούς μας το δικαίωμα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι η πρώτη φορά που η ευθύνη είναι δική μας, όλους όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο που μας πίστεψε. Δεν κοιτάμε πίσω. Γνωρίζουμε τα λάθη μας, πρέπει να ακούσουμε την κριτική του κόσμου που έχει δίκαιο. Ο πρώτος που στεναχωρήθηκε περισσότερο είναι ο Νίκος Κίρζης. Ακούει την κριτική είναι δεκτικός, αλλά φέτος ήταν η πρώτη χρόνια που τα έκανε σχεδόν όλα.

Έγιναν μερικά λάθη που τα γνωρίζουμε και η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εμάς. Ούτε εξωγενείς παράγοντες, ούτε τίποτα. Θα γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν για να αποκατασταθούν τα προβλήματα. Ο πρόεδρος δεν λυγίζει. Σίγουρα δεν εγκαταλείπει, δεν ήρθε από τη πίσω πόρτα για να φύγει κυνηγημένος. Ήρθε σε δύσκολες εποχές. Δεν μιλήσαμε στον κόσμο γιατί θέλαμε ηρεμία και να παρθούν αποφάσεις που απλά θα είναι για να κλείσουν στόματα. Δεν είμαστε υπό διάλυση. Ο Απόλλων είναι στις κορυφαίες 2-3 ομάδες της δεκαετίας. Ότι μας πει ο κόσμος χαλάλι μας και το λέω κυπριακά. Αλλά όσοι διοικούν το Σύλλογο δεν είναι πεταξούμενοι. Κλάψαμε και πονέσαμε για την απώλεια του τίτλου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ