aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «Ο Απόλλων σήμερα ήταν φόβητρο!»

Φανούριος: «Ο Απόλλων σήμερα ήταν φόβητρο!»

Μέλι για την εμφάνιση του Απόλλωνα μετά το «διπλό» επί του Ολυμπιακού στο ΓΣΠ (2-0) έσταξε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων χαρακτήρισε τρομερή την εμφάνιση της λεμεσιανής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Η πιο σημαντική νίκη μέχρι στιγμής, μέχρι την επόμενη. Είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες, παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και σε μία δύσκολη έδρα. Πραγματικός Απόλλωνας σήμερα όπως τον θέλουμε, όπως τον ονειρεύεται ο Τσόρνιγκερ και ο κόσμος. Ευχαριστούμε αυτούς που ήρθαν και αυτούς που μας είδαν από την τηλεόραση. Ήταν παραγωγική η ομάδα, παίξαμε στρωτό ποδόσφαιρο. Είναι τρεις βαθμοί και συνεχίζουμε. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Ο κόσμος μας στηρίζει με μεγάλο σθένος και το αισθανόμαστε. Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Είμαστε νέα ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι ένα χρυσό και ωφέλιμο τρίποντο για μας. Σήμερα ο Απόλλων ήταν πραγματικά τρομερός και μπορούσαμε για μεγαλύτερο σκορ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ