aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «Ο Απόλλων δεν κάνει μπαμ, θέμα χρόνου οι συμφωνίες»

Φανούριος: «Ο Απόλλων δεν κάνει μπαμ, θέμα χρόνου οι συμφωνίες»

Κληθείς να απαντήσει στον Super Sport fm, αν ο Απόλλων θα προχωρήσει σε μετεγγραφικό μπαμ κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, ο εκπρόσωπος τύπου των κυανόλευκων τόνισε πως ο Απόλλων δεν κάνει μπαμ, αφού δεν είναι τέτοια η φιλοσοφία του ως ομάδα.

Δήλωσε παράλληλα, πως είναι θέμα χρόνου τις επόμενες ημέρες η ομάδα της Λεμεσού να πετύχει κάποιες συμφωνίες.

Όσα δήλωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου:

Για το πότε θα προχωρήσουν στην πρώτη ανακοίνωση μεταγραφής:

«Η ομάδα μας δεν έχει ανακοινώσει κάποιον παίκτη, μόνο αποχωρήσεις. Με την έλευση του νέου προπονητή θα προχωρήσουμε με τις διαπραγματεύσεις και τις μετεγγραφές. Με τον κ. Τσόρνιγκερ μιλάμε αρκετά, γνωρίζει όσα πρέπει για τις ανάγκες της ομάδας και έχει αξιολογήσει το υφιστάμενο ρόστερ, το οποίο γνωρίζει που χρίζει ενίσχυσης.

Έχει προχωρήσει κάποιες συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές που θεωρεί κατάλληλους. Θεωρούμε όμως, ότι από την στιγμή που έχει συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία, εμείς θα πρέπει να τον εμπιστευθούμε και θα τον στηρίξουμε για τη δημιουργία μίας νέας ομάδας. Έχουμε διαφοροποιήσει το 50% του ρόστερ μας, αλλά ο στόχος του να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί δεν αλλάζει. Αλίμονο να μην είναι απαιτητικός ο Απόλλωνας εντός αγωνιστικού χώρου».

Για το αν θα κάνει το μπαμ στα μετεγγραφικά: «Ο Απόλλωνας δεν κάνει μπαμ, έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία σε αυτό το κομμάτι και θα αποκτήσει όποιον ποδοσφαιριστή θέλει ο κόουτς και είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια της εταιρίας, με στόχο να μην αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα στα αποδυτήρια. Για δέκα χρόνια είμαστε εκεί και διεκδικούμε, ότι οι ποδοσφαιριστές μας είναι σε μεγάλη ηλικία και  βρίσκουν θέση σε άλλες ομάδες αυτό λέει κάτι. Από βδομάδας θα μπούμε στην τελική ευθεία, είναι θέμα χρόνου τις επόμενες ημέρες να πετύχουμε κάποιες συμφωνίες.

Και φέτος θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τους τόνους. Πρόκειται για νέα ομάδα, νέα εποχή με νέα πρόσωπα άρα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το παρόν και το μέλλον. Ο προπονητής μας έχει επιλέξει τους βοηθούς του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ