aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος Κ.: «Από τους 1.700 μόνο οι 1.215 θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση» (pics)

Φανούριος Κ.: «Από τους 1.700 μόνο οι 1.215 θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση» (pics)

Ο Απόλλων αναχωρεί το πρωί (10:00) για την Ολλανδία, όπου θα αντιμετωπίσει την Αλκμάαρ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Από το αεροδρόμιο Λάρνακας «έρχονται» οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου των πρωταθλητών, Φανούριου Κωνσταντίνου:

«Πρόκειται για κλασικό ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι σε πολύ δυνατή και ιδιαίτερα φορμαρισμένη ομάδα όπως είναι Αλκμάαρ.

Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, ωστόσο εμείς ως Απόλλων θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σίγουρα τα βαθμολογικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί, δεν είναι ευνοϊκά για την ομάδα μας, ωστόσο στις διπλές αναμετρήσεις με την ολλανδική ομάδα θα κριθούν τα πάντα.

Στο αγωνιστικό μέρος οι επιστροφές των Νταμπό, Ντιγκινί και Γιοβάνοβιτς είναι στα ευχάριστα για τον κ. Καταλά.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαυρίας, Ρέσιο, Ογκεντά, Πινακάς, Φιλιώτης, Μαλεκκίδης, Ρομπέρζ και Πεϊμπέρν.

Περιμένουμε ότι 1.700 φίλοι της ομάδας θα βρεθούν στην Ολλανδία τις επόμενες ημέρες, εκ των οποίων οι 1.215 θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Δυστυχώς η ζήτηση ήταν μεγαλύτερη από τα διαθέσιμα εισιτήρια και ως εκ τούτου δεν είχαμε τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν όλοι.

Καλούμε τον κόσμο του Απόλλωνα να είναι συντονισμένος με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που διατηρεί η ομάδα μας ώστε να ενημερώνονται για τις ανακοινώσεις που θα εκδοθούν και θα αφορούν λεπτομέρειες για την αναμέτρηση της Πέμπτης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ