aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος για Κίρζη: «Είναι ένας φανατικός και αγνός Απολλωνίστας»

Φανούριος για Κίρζη: «Είναι ένας φανατικός και αγνός Απολλωνίστας»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, με αφορμή τη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Σωματείου και την παραμονή του Νίκου Κίρζη στην προεδρία της εταιρείας.

Όσα δήλωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου:

Για τα διοικητικά και την αποχώρηση του Σωματείου: «O κύριος Κίρζης πάντοτε ήταν δυνατός, δεν αισθάνθηκε ποτέ αδύναμος. Από εκεί και πέρα, δεν είναι ότι έχει εξέλθει πιο δυνατός, είναι η υποχρέωση του να οδηγήσει την ομάδα σε καλύτερες αγωνιστικές μέρες. Επί της ευκαιρίας να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Σωματείο, Ξενοφών Χαραλάμπους, για την προσφορά του. Φεύγει σαν φίλος. Υπήρχε μια διαφωνία στην φιλοσοφία διαχείρισης κάποιον καταστάσεων και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος διαφωνίας με τον κύριο Κίρζη. Πρέπει να αναγνωρίζεται η προσφορά ανθρώπων που υπηρετούν τα σωματεία. Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία, ο Απόλλωνας θα είναι πάντα οικογένεια του».

Για τις διαφορές στην ΓΣ: «Είναι καθαρά απόφαση του κύριου Ξενοφών με τους συνεργάτες του. Ήρθαν μαζί και έφυγαν μαζί. Εννοείται όταν υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας σε ζωτικά ζητήματα, εννοείται ότι δεν θα υπάρχει συνεργασία. Είναι απλά μια διαφορά. Η Γενική Συνέλευση ήταν σε πολύ καλούς τόνους».

Για το αν θα έχει εκπρόσωπο το Σωματείο στην εταιρεία: «Είναι λανθασμένη η πληροφόρηση σας. Ο κύριος Χαραλάμπους ερωτηθείς από τους παρευρισκόμενους μετόχους, ρωτήθηκε κατά πόσον θα συμμετέχουν κάποιοι από το ΔΣ του Σωματείου στην εταιρεία. Θα εκπροσωπείτε εννοείται το σωματείο και στο ΔΣ της εταιρείας. Αυτή τη στιγμή το Σωματείο θα πρέπει να βρεθεί διοικητικό συμβούλιο για να ηγηθεί του σωματείου. Ακολούθως θα αποφασίσει ο πρόεδρος του ΔΣ ποιος θα είναι ο εκπρόσωπος τους στην εταιρεία. Επαναλαμβάνω, ήταν πολύ ήπια η Γενική Συνέλευση».

Για τις δηλώσεις Κίρζη ότι αισθάνθηκε προδομένος μετά το ματς με Καρμιώτισσα: «Αυτό είναι κάτι που αφήσαμε πίσω. Το αισθάνθηκε, το εξέφρασε όμως αυτό το οποίο μετέφερε και χθες και γενικά είναι πάρα πολύ γνωστό ότι είναι ένας πολύ φανατικός και αγνός Απολλωνίστας. Δεν περίμενε αυτή την αντίδραση από κάποιους συν οπαδούς του. Είμαστε στο -10 από την κορυφή, χάνοντας παιχνίδι στα χαρτιά. Θα μπορούσε η ομάδα να διεκδικήσει πρωτάθλημα εάν γίνονταν καλύτεροι χειρισμοί».

Για το μπάτζετ και πως θα διαφοροποιηθεί εάν η ομάδα δεν βγει Ευρώπη: «Παίζει ρόλο από την άποψη όταν είσαι σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει επιπροσθέτους 6-7 ποδοσφαιριστές. Μόνο έτσι αντιλαμβάνεστε το κόστος. Είναι αμφίδρομα αυτά. Η σκέψη μας αυτή τη στιγμή δεν είναι τα οικονομικά. Είναι στον αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Είναι μεγάλος τελικός για εμάς».

Τα αγωνιστικά: «Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Δεν υπάρχουν προβλήματα».

Για τους Ζράντι και Χέντι που τέθηκαν εκτός ομάδας: «Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ο Απόλλωνας είναι πολύ μεγαλύτερος από δυο πρόσωπο. Έχουν υποχρέωση να σέβονται την ομάδα στην οποία αγωνίζονται. Λέμε στους παίκτες ότι όταν έρχονται ότι απαγορεύεται να φιλούν το σήμα της ομάδας, δεν είναι Απολλωνίστες. Απολλωνίας είναι ο κόσμος του».

Για την επόμενη μέρα: «Θα αρχίσουν να τροχοδρομούνται αρκετές εξελίξεις. Πρώτα το θέμα του προπονητή που είναι το πιο σημαντικό. Έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου αρκετά θέματα ο κύριος Κίρζης. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το έργο που έχει δείξει. Την οδηγεί εκ του ασφαλούς με 6 νίκες σε 8 ντέρμπι και 2 που βάσει απόδοσης δεν έπρεπε να χάσει. Θα τοποθετηθούμε με ανακοινώσεις για τις όποιες αποφάσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ