aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος για Μπίσεσβαρ: «Δεν ήταν εύκολο...»

Φανούριος για Μπίσεσβαρ: «Δεν ήταν εύκολο…»

Δηλώσεις στην ελλαδική ιστοσελίδα SDNA.gr παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου με αφορμή την χθεσινή (26/9) πολύ καλή εμφάνιση του πρώην ποδοσφαιριστή των κυανολεύκων Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, κόντρα στην ΑΕΚ Αθηνών με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το δημοσίευμα:

Ο Σουριναμέζος άσος και «man of the mach» στο ντέρμπι (ΠΑΟΚ – ΑΕΚ) της Τούμπας, διατηρεί «fan club» (και) στην Κύπρο με τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούριο Κωνσταντίνου, να καταθέτει στο SDNA τις αναμνήσεις από την περίοδο της περυσινής συνεργασίας τους.

Είθισται να λέμε πως οι νίκες έχουν πάντα πολλούς πατέρες, ενώ οι ήττες είναι ορφανές. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως το «τρίποντο» του ΠΑΟΚ στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής σεζόν κόντρα στην ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (26/9) στην Τούμπα, έφερε στην ούγια – εν πολλοίς – την υπογραφή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός πήρε από το χέρι τους Κυπελλούχους Ελλάδας και τους οδήγησε στη…λεωφόρο της νίκης, σε μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις του, όχι μόνο με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά και γενικότερα στην καριέρα του.

Με ένα γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι, ο Σουριναμέζος άσος υπήρξε «man of the mach» και τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα η…σκόνη που σηκώθηκε από την τοπ εμφάνισή του έφτασε μέχρι και την Κύπρο!

Ο Μπίσεσβαρ κυκλοφορούσε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού (ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ) και στο «νησί της Αφροδίτης», έχουν ένα θυμούνται τα καλύτερα από τα… φεγγάρια της μεταξύ τους συνεργασίας.

«Πρόκειται για ένα πρότυπο επαγγελματία. Σεμνός και ταπεινός με την παρουσία του έδωσε τρομερή ποιότητα στην ομάδα μας και ήταν αγαπητός σε όλους. Πέτυχε κάποια σημαντικά τέρματα που δυστυχώς για εμάς δεν αποδείχτηκαν αρκετά να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος», τόνισε στο SDNA ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Ο Μπίσεσβαρ δεν αισθάνθηκε πως έκανε…αγγαρεία ερχόμενος στην Κύπρο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Το πάθος του παρέμενε ο ΠΑΟΚ και ήθελε να επιστρέψει, κάτι που έγινε πράξη από την στιγμή που τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Λουτσέσκου και πάντα μας έλεγε τα καλύτερα για αυτόν και την περίοδο της μεταξύ τους συνεργασίας».

Για το κατά πόσον ο Απόλλων Λεμεσού επεδίωξε να τον διατηρήσει στο ρόστερ του εν όψει και της φετινής σεζόν ο εκπρόσωπος Τύπου του κλαμπ σημείωσε:

«Δεν ήταν εύκολο να τον κρατήσουμε από την στιγμή που είχε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Και ο ίδιος όμως εξέφρασε την επιθυμία λόγω Λουτσέσκου να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Θεωρούσε πάντα πως δεν έκλεισε ο κύκλος του και πως έχει να προσφέρει ακόμα πολλά στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του ωστόσο ο Μπίσεσβαρ στα 33 χρόνια του ασφαλώς και δεν θα είναι κομπάρσος όπως έδειξε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Όλοι στον Απόλλωνα Λεμεσού δεν τον ξεχνάμε και του ευχόμαστε πραγματικά τα καλύτερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ