aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «Ευελπιστώ ότι ο νέος Απόλλων σιγά - σιγά θα κερδίσει τον κόσμο του»

Φανούριος: «Ευελπιστώ ότι ο νέος Απόλλων σιγά – σιγά θα κερδίσει τον κόσμο του»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα τα θέματα που απασχολούν το ρεπορτάζ των κυανόλευκων

Οι δηλώσεις του
Για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό και τις πολλές αλλαγές είπε: «Ολοκληρώθηκε…. Είναι μια μεταβατική σεζόν. Είχαμε μία ομάδα που πέρσι έκλεισε τον κύκλο της και προχωρήσαμε σε μια ριζική ανανέωση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Απόλλωνας δεν θα είναι ανταγωνιστικός και διεκδικητικός. Ο χρόνος είναι σημαντικός για εμάς και με αυτόν θέλουμε να παίρνουμε αποτελέσματα».
Για τις προσθήκες των Βουκασίν Γιοβάνοβιτς και Χρήστου Αλμπάνη: «Φέραμε δύο παίκτες για δύο θέσεις διαφορετικές και θεωρώ είναι πολύ ικανοί ποδοσφαιριστές. Ο κ. Τσόρνιγκερ έχει στα χέρια του ένα ποιοτικό ρόστερ. Απουσιάζει η ομοιογένεια και η συνοχή, αλλά αυτά τα στοιχεία κερδίζονται μέσα από παιχνίδια και τα νικηφόρα αποτελέσματα. Θέλουμε οι παίκτες να μην συμβιβάζονται με οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν από τη νίκη».
«Τα τελευταία χρόνια μονιμοποιηθήκαμε στις τρεις κορυφαίες ομάδες του τόπου. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας. Έχουμε ποιότητα, ήρθαν ικανότατοι ποδοσφαιριστές, διατηρήθηκαν και κάποιοι από την προηγούμενη σεζόν…», πρόσθεσε.
Για τον Αμίνι: «Ο Αμίνι έμεινε εκτός ρόστερ. Από τη στιγμή που δεν ήταν απόλυτα έτοιμος και οι νέοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι σε ένα δεκαήμερο, κάποιος έπρεπε να μείνει εκτός καταλόγου. Θέλουμε να έχουμε μόνο ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές για αυτό έμεινε εκτός ο Μουσταφά».
Για τους τραυματίες: «Ο Ντζουμ είχε διάστρεμμα από το φιλικό με την Πάφο, πέρασε το μισό του διαστήματος που έπρεπε να είναι εκτός και είναι στην τελική ευθεία για την επιστροφή του. Δεν γνωρίζω αν θα είναι σε θέση να παίξει με τον Άρη. Ο Μάρκοβοιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και ο Αλμπάνης νομίζω θα είναι έτοιμος με τον ΑΠΟΕΛ στη μεθεπόμενη αγωνιστική. Ο Μαυρίας είναι έτοιμος και θα παίξει με τον Ονησίλο στο φιλικό της Κυριακής. Όπως και ο Αλεσάμι».
Για τον Άρη που έδειξε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα: «Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Στόχος μας είναι να βελτιωθούμε εμείς και θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».
Στη συνέχεια είπε σχετικά με το ενδιαφέρον του κόσμου και τα εισιτήρια διαρκείας: «Είναι αλήθεια ότι ο αριθμός ανέβηκε τις τελευταίες ημέρες. Στον αγώνα της πρεμιέρας η προσέλευση ήταν πολύ ικανοποιητική, πάει καιρός να δούμε τόσο κόσμο. Ο κόσμος πεθύμησε ποδόσφαιρο, πεθύμησε την ομάδα του, υπάρχει πίστη τώρα που γέμισε η ομάδα και ευελπιστώ ότι ο νέος Απόλλωνας σιγά – σιγά θα κερδίσει τον κόσμο του. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις βάσεις για το μέλλον, έναν κορμό για τα επόμενα χρόνια και να έχουμε διάρκεια για τις επόμενες σεζόν στο νέο γήπεδο».
Αν ο Απόλλωνας έχει δικαίωμα αγοράς του Αλμπάνη: «Δεν έχει δικαίωμα αγοράς του ο Απόλλωνας, αλλά στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να συμβούν. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, από τους καλύτερους στη θέση του στην Ελλάδα και θα είναι σημαντικός για τον κ. Τσόρνιγκερ στη συνέχεια. Επειδή είχαμε το πρόβλημα με τον Αμινί και ο κόσμος ανησυχούσε, επικρατεί αυτό το κλίμα για τον Αλμπάνη. Διαφέρει το πρόβλημα του Αλμπάνη που έκανε φουλ προετοιμασία με την ΑΕΚ σε σχέση με έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο πιστεύει ο Τσόρνιγκερ, αλλά ήρθε από πολύ μεγάλη αποχή και έπρεπε να αξιολογηθεί για μεγάλο διάστημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ