aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «Διεργασίες της ΚΟΠ για ξένους διαιτητές – Τουλάχιστον τρεις μετεγγραφές»

Φανούριος: «Διεργασίες της ΚΟΠ για ξένους διαιτητές – Τουλάχιστον τρεις μετεγγραφές»

Τις ενέργειες της ΚΟΠ για κάθοδο ξένων διαιτητών και VARίστων επιβεβαίωσε και χαιρέτισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα. Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στην εξάπλωση του κορωνοϊού, σημείωσε πως θα γίνουν τουλάχιστον τρεις μετεγγραφές και υπογράμμισε τη σημασία του ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα: «Έχει πλατειάσει το πράγμα σε καθημερινή βάση, είναι δύσκολα τα πράγματα, προσπαθούμε να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Κάποια πράγματα είναι πέραν των ανθρώπινων δυνατοτήτων. Γενικά προσπαθούμε με τους ελέγχους να προφυλαχθούμε. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία του πρωτοκόλλου και ακολούθως να ενσωματωθούν με την ομάδα. Σίγουρα τα δύο κρούσματα θα χάσουν το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Προσπαθούμε να το ελέγξουμε, αλλά μια επαφή μπορεί να δημιουργήσει αλυσίδα. Σίγουρα, τα μέτρα θα αγγίξουν το ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα είναι και οι ευπαθείς ομάδες. Κάποια στιγμή, όλοι θα το περάσουν».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές μας είναι αμφίβολοι, είναι ο Φιλιώτης και ο Ζράντι τιμωρημένοι, περιμένουμε και κάποιες επιστροφές. Παρασκευή ή Σάββατο θα ξέρουμε με λεπτομέρεια. Θα εκδοθεί δελτίο Τύπου».

Αν υπάρχουν νεότερα στα μετεγγραφικά και εάν θα εξαντληθούν οι τέσσερις μετεγγραφές: «Θα προτιμούσαμε να μην πούμε κάτι περισσότερο. Θα περιμένουμε να μας σταλούν συμβόλαια υπογεγραμμένα και έπειτα να προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις. Σίγουρα θα κάνουμε τρεις μετεγγραφές και θα δούμε για την τέταρτη. Είναι όλα απόφαση του προπονητή μας. Για να προχωρήσεις σε αποδέσμευση, τότε πρέπει να έχεις και συμβόλαιο υπογεγραμμένο με άλλο ποδοσφαιριστή. Αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Για την σημασία του ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Το μεγάλο ντέρμπι της πόλης, υπάρχει σεβασμός για τον αντίπαλο, όσοι αγωνιστούν θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Με αυτό το ντέρμπι μεγαλώσαμε στην πόλη»

Για τις πληροφορίες για κάθοδο ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα: «Αυτές οι διεργασίες όντως υπάρχουν. Χαιρετίζουμε τις ενέργειες του προέδρου της ΚΟΠ. Ο κ. Κούμας και οι συνεργάτες του θα πάρουν αυτήν την απόφαση για κάθοδο ξένων διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο και στο VAR. Ελπίζουμε η πρόταση να υλοποιηθεί και θα είναι πολύ βοηθητική και για τους δικούς μας διαιτητές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ