aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «Δεν αισθάνεται πίεση ο Απόλλων - Με εισηγήσεις ο Κίρζης στη συνάντηση με Μάζιτς»

Φανούριος: «Δεν αισθάνεται πίεση ο Απόλλων – Με εισηγήσεις ο Κίρζης στη συνάντηση με Μάζιτς»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος σε ερώτηση αναφορικά με το κατά πόσον υπάρχει πίεση στην ομάδα για τον τίτλο, τόνισε πως οι κυανόλευκοι δεν αισθάνονται πίεση…

Μίλησε επίσης για το ματς κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΛ, αλλά και την Πάφος FC.

Όσα δήλωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου:

Για το κατά πόσον υπάρχει πίεση για τον τίτλο: «Δεν αισθάνεται πίεση ο Απόλλων. Ξεκινούμε τη δεύτερη φάση από μηδενική φάση, δεν μας λέει κάτι το +7 και το +8. Θα παλέψουμε επί ίσοις όροις με όλους τους αντιπάλους».

Για τον αγώνα κυπέλλου: «Η ΑΕΛ δείχνει ανεβασμένη, εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν σκοράρουμε θα αυξήσουμε τις πιθανότητες για πρόκριση».

Για το κατά πόσο ρίχνεται μεγαλύτερο βάρος στο πρωτάθλημα έναντι του κυπέλλου: «Εννοείται ότι θα παλέψουμε και για τους δύο στόχους. Δεν υπάρχει θεσμός που είναι υποβαθμισμένος. Αν προσεγγίζαμε με αυτό το πρίσμα το κύπελλο θα βάζαμε τη δεύτερη ομάδα στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΛ».

Για το ματς με την Πάφος FC: «Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Ο αγώνας της Πάφου τη Δευτέρα απέχει πολύ από τη σκέψη μας. Αυτό που προέχει είναι το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Βλέπουμε τα δικά μας παιχνίδια, είμαστε σίγουροι ότι ούτε οι υπόλοιποι θα κάνουν μόνο νίκες».

Για τη διαφορά της φετινής χρονιάς σε σχέση με τις προηγούμενες ως προς τις βλέψεις για τον τίτλο: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Πολλές φορές είναι οι συγκυρίες, οι ατυχίες και παράγοντες που δεν μπορώ να σχολιάσω. Η ομάδα φέτος είναι πολύ πιο ήρεμη στα παιχνίδια της. Ο Τσόρνιγκερ έχει διαγράψει τι συνέβη τα προηγούμενα χρόνια. Έχει εξαλείψει την εσωστρέφεια. Δεν αισθανόμαστε ότι είμαστε το πρώτο φαβορί. Για να πεις αυτή τη λέξη πρέπει να είσαι στο +7 και να μένουν πέντε παιχνίδια. Η Ανόρθωση μαζί μας μπορούσε να έχανε 3-0 στο 20’ και στο τέλος αισθάνεται αδικημένη γιατί δεν είναι στο -5».

Για τον Γιοβάνοβιτς: «Δεν είναι τυχαίος, με παρουσία σε Ισπανία και Δανία. Εδώ έχει βρει το λιμάνι του, αισθάνεται ξεχωριστός στην ομάδα. Η απόδοσή του κυμαίνεται σε ψηλά επίπεδα, ελπίζουμε να συνεχίσει. Μας έχει δώσει αρκετούς βαθμούς. Έχει ανανεώσει για τρία χρόνια».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος στηρίζει διαχρονικά. Υπήρχαν στιγμές δόξας και στιγμές κατήφειας. Πιστεύουν πολύ στην ομάδα και στο πλάνο του Τσόρνιγκερ, στα νέα πρόσωπα που ήρθαν στην ομάδα. Η προοπτική του γηπέδου δημιουργεί τεράστια δυναμική. Από το Σάββατο και μετά είμαστε βέβαιοι ότι θα παίζουμε με γεμάτα γήπεδα. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα παίζουμε με γεμάτο γήπεδο κάθε εβδομάδα. Αυτό ισχύει και για την ΑΕΛ, αισθανόμασταν ότι παίζαμε σε ουδέτερο γήπεδο».

Για τη συνάντηση με τον Μάζιτς: «Θα πάει ο κ. Κίρζης. Ήταν σύντομο το διάστημα που μεσολάβησε από την πρώτη συνάντηση, δεν ξέρω τι θα ειπωθεί. Τις εισηγήσεις θα τις κάνει ο κ. Κίρζης εκεί που πρέπει, να είστε σίγουροι ότι πάει με εισηγήσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ