aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «Χαιρετίζουμε τη θέση της Ομόνοιας, θα ακολουθήσουν κι άλλοι»

Φανούριος: «Χαιρετίζουμε τη θέση της Ομόνοιας, θα ακολουθήσουν κι άλλοι»

Δεν υπάρχει περίπτωση ο Απόλλων να αποδεχθεί κάτι λιγότερο από την πλήρη κατάργηση της κάρτας φιλάθλου, ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλάζιων». Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM (95.0) τόνισε ότι η ομάδα της Λεμεσού δεν θα δεχθεί να αναλάβει το μητρώο φιλάθλων, ενώ επανέλαβε τη θέση του Απόλλωνα για κάθοδο ξένων διαιτητών, χαιρετίζοντας την ανακοίνωση της Ομόνοιας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το ματς με ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μία από τις πιο πετυχημένες ομάδες στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια, δεν μας αποπροσανατολίζει η πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ κοντά βαθμολογικά. Την σεβόμαστε απεριόριστα, ωστόσο στην έδρα μας μοναδικός στόχος είναι η νίκη».

Αν θα προλάβει κάποιος εκ των Γιαννιώτα και Ενσούε: «Θα ξεκαθαρίσουν όλα στη σημερινή προπόνηση και το θέμα Γιαννιώτα. Την προηγούμενη βδομάδα είχαμε αναστάτωση τη μέρα του αγώνα λόγω της τελευταίας προπόνησης. Αυτή την στιγμή δύσκολα προλαβαίνουν αυτοί που ήταν εκτός με τη Νέα Σαλαμίνα. Είμαστε σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο»

Για την κλήρωση του κυπέλλου που φέρνει τον Απόλλωνα αντιμέτωπο με τον ΑΠΟΕΛ: «Εμείς γνωρίζουμε ότι κάθε χρόνο πρέπει να φτάνουμε στον τελικό. Δεν μας πανικοβάλει, ούτε μας αγχώνει. Είναι αμφίρροπο ζευγάρι και είναι στο 50%-50% οι πιθανότητες. Οι συγκυρίες θα καθορίσουν την πρόκριση. Θα προετοιμαστούμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των αναμετρήσεων».

Για τα όσα ακολούθησαν μετά το ντέρμπι Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ: «Είμαστε ξεκάθαροι στη θέση μας και αυτή είναι η πλήρης κατάργηση της κάρτας. Προσπαθούμε να απαλλαχθούμε με οποιαδήποτε επιπλοκή, δεν θα διαφοροποιηθεί η στάση μας. Ούτε σκέψη εκ μέρους μας δεν υπάρχει για να αναλάβουμε το μητρώο. Όπως δεν θα διαφοροποιηθεί η στάση μας στο θέμα των διαιτητών. Όσο περνά ο καιρός θα έχουν περισσότεροι αυτή την άποψη. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι η Ομόνοια, ένα τέτοιο τεράστιο σωματείο, χαιρετίζει την πρόταση μας και είμαστε βέβαιοι ότι και άλλες μεγάλες ομάδες θα ακολουθήσουν».

Για τον Ρομπέρζ και αν θα ταξιδέψει το Σάββατο για το Βέλγιο: «Δεν έχει αποφασιστεί κάτι ακόμα. Θα ταξιδέψει, ίσως και αύριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ