aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «Ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει…»

Φανούριος: «Ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει…»

Πεπεισμένος ότι ο Απόλλωνας σύντομα θα ανακάμψει και θα αποδώσει ξανά το ποδόσφαιρο που απολαμβάνει ο κόσμος του δήλωσε μετά την πρόκριση επί της Ομόνοιας ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος στάθηκε και στην κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει. με τους τραυματισμούς. Aδιανόητο. Προσπαθούμε να επανέλθουν κάποιοι και αμέσως έχουμε απώλειες. Να χάνεις τη συνοχή σου και να προσπαθεί ο προπονητής σου να ανακατέψει την τράπουλα. Κάναμε το αυτονόητο και κρατάμε την πρόκριση. Έχουμε να ξοδέψουμε ακόμα πέντε παιχνίδια για να φτάσουμε στην εκπλήρωση αυτού του στόχου. Είναι λυπηρό, ο Μάρκοβιτς ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής για εμάς. Θα έχουμε κάποιες επιστροφές στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ερμή, θα είναι ο Μάγκλιτσα και ο Ρομπέρζ. Η ομάδα έχει δώσει μέχρι στιγμής 32 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη και ο απολογισμός της είναι εξαιρετικός. Σιγά-σιγά θα δείτε τον Απόλλωνα που όλοι απολαύσατε. Μας ικανοποίησε και η απόδοση του Μουσταφά (σ.σ. Καραγιόλ), ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Χρειάζεται ρυθμό. Με τις επιστροφές των τραυματιών, η ομάδα θα ανακάμψει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ