aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «Αν έμενε ελεύθερος ο Ρομπέρζ θα ήταν διαφορετικά»

Φανούριος: «Αν έμενε ελεύθερος ο Ρομπέρζ θα ήταν διαφορετικά»

Με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο Φανούριος Κωνταντίνου αναφέρθηκε στο σημερινό φιλικό του Απόλλωνα με την Ανόρθωση, στα αγωνιστικά νέα, στον Αμινί, τα θέματα ενίσχυσης, τον Ρομπέρζ, την Ευρώπη και τα διαρκείας.

Αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων της Λεμεσού:

Αρχικό σχόλιο: «Μπήκαμε βαθιά πλέον στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Καθημερινά γίνεται πιο έντονη η προπόνηση, δίνεται έμφασή στη τακτική και στη φυσική κατάσταση. Είμαστε καινούργια ομάδα και υπολείπονται ακόμη λίγες μεταγραφές. Πρέπει να εμπεδώσουμε τη φιλοσοφία του προπονητή και να δέσουμε σαν ομάδα. Έχουμε σήμερα νέο φιλικό το οποίο μπορεί να δει ο κόσμος από το διαδικτυακό κανάλι του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης. Είναι μια ακόμη ευκαιρία για τον κύριο Τσόρνιγκερ να δει κάποια πράγματα και από εκεί και πέρα το σκηνικό μεταφέρεται στην Αυστρία. Γύρω στις 4 το απόγευμα της Κυριακής φεύγουμε για Αυστρία, όπου θα δώσουμε τα φιλικά παιχνίδια που έχουμε εξαγγείλει. Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα».

Αγωνιστικά νέα: «Ο Ρόμπερζ είχε ένα κτύπημα από το φιλικό στις Πλάτρες με τη δεύτερη ομάδα, από εκεί και πέρα εξαρτάται από τον κύριο Τσόρνιγκερ για το ποιους θα επιλέξει».

Για τον Αμινι: «Αυτό το θέμα είναι καθαρά του προπονητή και θα έρθει μαζί μας και στην Αυστρία. Ότι υπάρξει εξέλιξη θα σας ενημερώσω άμεσα. Δεν υπάρχει καμιά ειλημμένη απόφαση για τη συγκεκριμένη περίπτωση».
Πόσες κινήσεις απομένουν: «Σίγουρα ψάχνουμε για δυο κεντρικούς επιθετικούς και ένα κεντρικό αμυντικό. Μετά θα δούμε την αξιολόγηση του κυρίου Τσόρνιγκερ στην Αυστρία».

Για Ρομπερζ: «Είναι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και συνεχίζουμε κανονικά. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Έχει συμβόλαιο ο Ρομπερζ. Αν έμενε ελεύθερος θα ήταν πολύ διαφορετικά τα δεδομένα».

Για τις πιθανές αντίπαλους τους Απόλλωνα: «Να είστε σίγουροι ότι θα δούμε και τα δύο παιχνίδια».

Για τα εισιτήριά διαρκείας: «Η αλήθεια είναι ότι κινούνται, δεν είναι η έναρξη του πρωταθλήματος για να μπορούμε να πούμε αν είμαστε ικανοποιημένοι ή όχι. Θεωρώ ότι το συναίσθημα κάθε χρόνο κερδίζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ