aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «50%-50% έστω κι αν κάποιοι δεν το θεωρούν ντέρμπι»

Φανούριος: «50%-50% έστω κι αν κάποιοι δεν το θεωρούν ντέρμπι»

Την αποφασιστικότητα του Απόλλωνα για «διπλό» στη Λευκωσία επί του ΑΠΟΕΛ μετέφερε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων τόνισε ότι επιβάλλεται να δείξουν συνέπεια και σταθερότητα στη συνέχεια της σεζόν, επανέλαβε ότι ήταν ο πιο δαπανηρός Ιανουάριος επί ημερών Νίκου Κίρζη και σημείωσε πως ικανοποιήθηκαν οι επιθυμίες του Κωνσταντίνου Μακρίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι παραδοσιακά ένα ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία έστω και αν κάποιοι δεν το θεωρούν ντέρμπι. Το παιχνίδι είναι στο 50-50. Ο Απόλλων έκανε μεγάλα παιχνίδια στη Λευκωσία και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη».

Για το τι χρειάζεται η ομάδα για τη νίκη: «Αυτό που μας στοιχίζει από την αρχή είναι η έλλειψη σταθερότητας και συνέπειας. Αυτό θέλουμε απόψε να εξαλείψουμε για να μπορέσουμε να έχουμε αυξημένες πιθανότητες για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την απουσία του κόσμου: «Είναι σημαντική απουσία, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι αν είσαι ο Απόλλων, καλείσαι να διεκδικείς τη νίκη ανεξαρτήτων συνθηκών. Πάμε στη Λευκωσία με μοναδικό στόχο τη νίκη. Πάμε με ότι καλύτερο διαθέτουμε για το διπλό».

Για τις μετεγγραφές: «Η διοίκηση έκανε το καθήκον της. Είναι ο πιο δαπανηρός Ιανουάριος της τελευταίας 11ετίας. Και δαπανήθηκαν χρήματα και τα συμβόλαια τους. Ότι ήθελε ο κύριος Μακρίδης η διοίκηση του το πρόσφερε. Ο ίδιος έκανε τις επιλογές του σύμφωνα με τις αδυναμίες που έχει εντοπίσει. Από εκεί και πέρα, καθρέφτης είναι το γήπεδο».

Για το πρωτάθλημα: «Εννοείται ότι τα δύο τελευταία πρωταθλήματα, πέρυσι και φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικά. Σίγουροι οι πρώτοι τρεις ξεχώρισαν όσο αφορά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και για να βρίσκονται εκεί φυσικά και το αξίζουν. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ομάδες που έχουν τις αδυναμίες τους και την αστάθεια και βρίσκονται εκεί που είναι. Εννοείται ότι από την τρίτη θέση που σου εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο απέχουμε αρκετούς βαθμούς αλλά υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που είναι για εμάς εξάποντα. Θα δούμε στην τελική ευθεία τι ακριβώς μπούμε να πετύχουμε. Θα δούμε και την εξέλιξη του κυπέλλου που όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα μας ενδιαφέρει. Θα κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς τον Μάιο και εννοείται ότι δεν είναι αυτά που προσδοκούσαμε στην έναρξη της σεζόν».

Για τον ορισμό του Απόλλων-ΑΕΚ μεσημέρι Καθαράς Δευτέρας: «Θα δούμε γιατί υπάρχουν σφοδρότατες αντιδράσεις από τους οπαδούς μας. Είναι το τριήμερο της Λεμεσού. Ο κόσμος ξενυχτά είναι Κυριακή των καρναβαλιών. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες πως θα διαμορφωθεί το όλο θέμα. Ημέρα όχι, να πάει στις 17:00 και όχι στις 15:30. Δεν θεωρούμε ότι θα έχει πρόβλημα αστυνόμευσης και δεν θεωρούμε είναι υψηλής επικινδυνότητας παιχνίδι. Αν θέλουν να παίζουμε με άδειες εξέδρες ας τα βάζουμε η ώρα 13:00 τα παιχνίδια. Θα κάνουμε τις επόμενες ώρες τα διαβήματα μας στην ΚΟΠ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ