aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦ. Κωνσταντίνου: «Να πεθάνουμε γι’ αυτούς»

Φ. Κωνσταντίνου: «Να πεθάνουμε γι’ αυτούς»

Υπόκλιση από τον Φανούριο Κωνσταντίνου στον κόσμο του Απόλλωνα. Οι οπαδοί των γαλάζιων αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές μετά τη νίκη με 2-0 επί της Μακάμπι και ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητών έστειλε το μήνυμα ότι ο Απόλλων θα είναι και φέτος ισχυρός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Η ομάδα έδειξε αντίδραση, σθένος και πως μπορεί να ανταποκριθεί στα μεγάλα ματς. Θα πρέπει να πεθάνουμε γι’ αυτό τον κόσμο. Άφησε τις δουλειές και τις διακοπές του για να έρθει σε αυτό το παιχνίδι. Μας γεμίζει ευθύνη και αποφασιστικότητα για να μείνουμε στην κορυφή. Με εντολή του προέδρου ο Απόλλωνας θα είναι πανίσχυρος. Είμαστε μεγάλη ομάδα, με βαριά φανέλα. Θα παλέψουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο, θα παλέψουμε για να τον κάνουμε περήφανο».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια και τις μετεγγραφές: «Δύσκολο παιχνίδι με ένα μεγάλο αντίπαλο. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη, είναι το δεύτερο επίσημο παιχνίδι. Έχουμε παίχτες εκτός, τον Αλεσάμι, τον Ίλιεφ, τον Ζράντι, τον Β.Γιοβάνοβιτς… Αναμένουμε ενίσχυση για την προσπάθεια που θα κάνουμε. Δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο αυτή την στιγμή. Μόλις δώσει εντολή ο πρόεδρος θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ