aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦ. Κωνσταντίνου: «Η βαθμολογία αυτή είναι ντροπιαστική για τον Απόλλωνα»

Φ. Κωνσταντίνου: «Η βαθμολογία αυτή είναι ντροπιαστική για τον Απόλλωνα»

Ντροπιαστική χαρακτήρισε τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Απόλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων, Φανούριος Κωνσταντίνου, μετά την ήττα (0-1) από την ΑΕΚ. «Αδικούμε τους εαυτούς μας» είπε χαρακτηριστικά.

Όσα δήλωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου:

Αρχικά είπε: «Ο Απόλλων σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι ήταν αγωνιστικός. Ο Απόλλων πάλεψε όταν όμως δεν έχεις το εύκολο γκολ, είτε λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης, είτε λόγω γκίνιας για πολλούς λόγους, είτε ικανότητας, δεν ξέρω πως να το πω. Στο ποδόσφαιρο είναι όποιος βάλει την μπάλα στα δίκτυα. Η ΑΕΚ μέχρι την φάση του γκολ είχε ένα δεκάλεπτο. Από το 45 μέχρι το 55 ήταν… Είναι δεδομένο ότι υπάρχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης. Όταν δεν βάζεις γκολ δεν θα πάρεις βαθμούς. Σίγουρα είμαστε σε δύσκολη θέση. Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Πρέπει να παλέψουμε».

Για τους παίκτες που ήταν εκτός αποστολής: «Είδαμε κάποια δημοσιεύματα ότι είναι στα “δεύτερα”. Είναι ψέματα… Έμειναν εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς λόγω των Εθνικών. Ο Ίλιεφ, ο Χάμπος».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βάλουμε γκολ γιατί ο Γενάρης είναι μακριά. Όταν δεν βάζεις γκολ είναι εκνευριστικό.

Η βαθμολογία αυτή για τον Απόλλωνα είναι ντροπιαστική. Δεν μας αρέσει. Θα βοηθήσουμε τον Κωνσταντίνο και τώρα και τον Γενάρη. Σήμερα ο Απόλλων δεν δικαιούταν να χάσει. Αδικούμε τον εαυτό μας. Δεν αξίζει αυτός ο κόσμος αυτό… Δεν θα εγκαταλείψουμε την ομάδα. Ο Απόλλωνας είναι τεράστια ομάδα, θα την βοηθήσουμε, είναι μία ομάδα που 10 χρόνια κερδίζει τους πάντες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ