aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦ. Κωνσταντίνου: «Γενναία η απόφαση των οργανωμένων» - Τι είπε για ΓΣ της ΚΟΠ και...

Φ. Κωνσταντίνου: «Γενναία η απόφαση των οργανωμένων» – Τι είπε για ΓΣ της ΚΟΠ και ξένους διαιτητές

Την απόφαση των οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα για επιστροφή στα γήπεδα, σχολίασε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου. Τη χαρακτήρισε γενναία και κόντρα στα πιστεύω τους, όμως, η αγάπη τους για την ομάδα, είπε, είναι υπεράνω του οτιδήποτε. Αναφέρθηκε επίσης, μεταξύ άλλων στη ΓΣ της ΚΟΠ αλλά και την κάθοδο ξένων διαιτητών..

Όσα δήλωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου:

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Προετοιμαστήκαμε ιδανικά με τη στήριξη του κόσμου. Υπήρχε πολύ πάθος και παλμός. Θέλουμε την πρώτη νίκη στη δεύτερη φάση για να κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για την παρουσία του κόσμου στην προπόνηση: «Η παρουσία του κόσμου ήταν αρκετή. Όταν συγκεντρώνεις πέραν των 1500 στην προπόνηση υποδηλώνεται η στήριξη. Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται πανέτοιμοι. Θα έχουμε στήριξη χιλιάδων οπαδών και πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να κερδίσουμε».

Για την απόφαση των οργανωμένων για επιστροφή στο γήπεδο: «Είναι μια γενναία απόφαση, κόντρα στα πιστεύω τους, όμως η αγάπη τους για την ομάδα είναι υπεράνω του οτιδήποτε. Αυτοί που θα μείνουν εκτός γηπέδου πάλι Απολλωνίστες είναι, το ίδιο αγαπούν την ομάδα. Θα έχουμε κατάμεστη Δυτική».

Για τον Ντιγκινί: «Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην αποστολή».

Για το αίτημα για ΓΣ της ΚΟΠ: «Είναι αλήθεια ότι περιμένουμε περισσότερες και πιο τεκμηριωμένες τοποθετήσεις και αναλύσεις για το χρονικό λήψης των αποφάσεων. Αυτά που ειπώθηκαν δεν άφησαν κανένα ικανοποιημένο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Ο εκπρόσωπος μας στην ΚΟΠ είναι σε διαρκή επικοινωνία με τη διοίκηση για το συγκεκριμένο ζήτημα».

Για την κάθοδο ξένων διαιτητών: «Έπρεπε να συμβεί πολύ νωρίτερα. Είναι πάγια θέση του Απόλλωνα εδώ και χρόνια με απίστευτο κόστος. Θα δούμε πώς θα εξομαλυνθεί η κατάσταση. Με πολλές ομάδες να διεκδικούν στόχους ήταν επικίνδυνα τα πράγματα. Ριζικές και σημαντικές αποφάσεις ως προς την οργάνωση του κυπριακού ποδοσφαίρου δεν τις παίρνεις μεσούσης της σεζόν. Αυτό που ξεσήκωσε αντιδράσεις είναι το σκεπτικό και η αμεσότητα λήψης αποφάσεων που δεν συνέβη στο παρελθόν».

Για τη φημολογία περί συμφωνίας με τον Βα: «Διαβάζουμε ό,τι διαβάζετε κι εσείς. Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Μας κάνει εντύπωση που έχει διαρρεύσει το όνομα. Δεν ξέρω αν έχει προταθεί ο ποδοσφαιριστής, αλλά δεν υπάρχει καμία υπογραφή για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ