aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦ. Κωνσταντίνου: «Αξίζουμε σεβασμό και θα τον απαιτήσουμε»

Φ. Κωνσταντίνου: «Αξίζουμε σεβασμό και θα τον απαιτήσουμε»

Χωρίς να πει πολλά, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωσνταντίνου αναφέρθηκε στη διαιτησία, μετά τη νίκη (2-1) επί του Ολυμπιακού απαιτώντας σεβασμό.

Όσα δήλωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου:

«Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια. Στο πρώτο 15λεπτο δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Απ’ εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός με διπλή ζώνη άμυνας μας έβαλε δύσκολα. Κρατάμε τους 3 βαθμούς όμως αυτό το οποίο θα πω είναι ότι ο Απόλλωνας παρά την κακή πορεία που διαγράφει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αξίζει σεβασμού.

Μιλάμε μετά από πολλές αγωνιστικές. Μην με ρωτήσετε τι εννοώ. Ο κόσμος έχει κρίση. Υπάρχουν τηλεοπτικοί δέκτες σε όλα τα σπίτια, όλα τα καφενεία. Αξίζουμε σεβασμό και θα τον απαιτήσουμε! Δεν σημαίνει ότι επειδή σιωπήσαμε για να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα, μπορεί να χαθεί ο σεβασμός στον περσινό πρωταθλητή, σε αυτή την ομάδα που έχει κάνει πολύ μεγάλα πράγματα την τελευταία δεκαετία. Αυτά θέλω να πω. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Είναι κάτι που θα μας προβληματίσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ