Ευσταθίου: «Συμφωνία με εταιρεία για να αναλάβει τη γυναικεία πετόσφαιρα»

Σώζεται η γυναικεία πετόσφαιρα του Απόλλωνα, εταιρεία αναλαμβάνει το τμήμα...

Ευχάριστα νέα προκύπτουν για τη γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε και τη γνωστοποίηση ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων, κινδύνευε με αναστολή λειτουργίας το τμήμα. Το Σωματείο της Λεμεσιανής ομάδας συμφώνησε με Εταιρεία για να αναλάβει τον πετοσφαιρικό Απόλλωνα. Μία συμφωνία που κρατά ζωντανό το τμήμα.

Ο πρόεδρος του σωματείου, αλλά αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρίας του Απόλλωνα, Μαρίνος Ευσταθίου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», επιβεβαίωσε τα πιο πάνω.

«Ήμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα πως το σωματείο ήρθε σε συμφωνία με εταιρία που θα αναλάβει το τμήμα της πετόσφαιορας πάντα σε συνεργασία με το σωματείο για κρατηθεί στη ζωή. Η Πάνος Γιωργάκης πρόεδρος της εταιρίας που συμφωνήσαμε είναι μέλος και του σωματείου και αυτό θα βοηθήσει στο να έχουμε ομαλή συνεργασία», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Άρχισαν από τον Ιανουάριο του 2019 οι διεργασίες. Το σωματείο επενέβη για να σώσει λίγο την κατάσταση και τα καταφέραμε. Στην συνέχεια και παρά τις προσπάθειες μας δεν ήρθε κοντά ο κόσμος του Απόλλωνα, αλλά δεν καταφέραμε να έρθουμε σε συμφωνία ούτε με τον πρώην πρόεδρο, Ηλία Σπύρου που έδειξε ενδιαφέρον. Πλέον πρέπει όλοι να έρθουν κοντά στο σωματείο και να βοηθήσουν το τμήμα της πετόσφαιρας. Οι πόρτες μας είναι ανοικτές όπως ήταν πάντα. Το τμήμα θα μείνει ζωντανό».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ