aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕξωπραγματικό deal για πώληση του Σάλαϊ στη Τσέλσι, «βρέχει» χρήμα για τον Απόλλωνα!

Εξωπραγματικό deal για πώληση του Σάλαϊ στη Τσέλσι, «βρέχει» χρήμα για τον Απόλλωνα!

Ένα βήμα πριν τη μετεγγραφή του στην Τσέλσι είναι ο Ατίλα Σάλαϊ, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας cnnturk.com. Όπως μεταδίδεται στην Τουρκία η Φενερμπαχτσέ συμφώνησε με τους «μπλε» του Λονδίνου για παραχώρηση του Ούγγρου κεντρικού αμυντικού στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έναντι 23.400.000 ευρώ! Καλά διαβάσατε…

Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός που πωλήθηκε από τον Απόλλωνα στην τουρκική ομάδα έναντι 1.800.000 ευρώ είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Πρέμιερ Λιγκ και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ. Η είδηση αναμεταδίδεται από αρκετά Μέσα Ενημέρωσης της Αγγλίας, μεταξύ αυτών και της «Sun».

Mάλιστα, καταγράφονται όλες οι λεπτομέρειες του deal με τον Σάλαϊ να υπογράφει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές κοντά στα 4.000.000 ευρώ! Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες των Τούρκων τότε θα «βρέξει» χρήμα για τον Απόλλωνα. Η διοίκηση Νίκου Κίρζη έβαλε ποσοστό μεταπώλησης 13,5% στη συμφωνία με την Φενερμπαχτσέ και σύμφωνα με τις μαθηματικές πράξεις θα καρπωθεί πέραν των 3.000.000 ευρώ! Σημειώνεται πως εφόσον η μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί ο Ατίλα Σάλαϊ θα γίνει η πιο ακριβή μετεγγραφή στην ιστορία του ουγγρικού ποδοσφαίρου.

Untitled 1

2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ