aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕξειδικευμένο πρόγραμμα για τον Αγγελή

Εξειδικευμένο πρόγραμμα για τον Αγγελή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πρωτάθλημα για τον Αγγελή Αγγελή θα αρχίσει, όπως έδειξαν οι νέες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, στην 4η ή την 5η αγωνιστική. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, εδώ και δύο εβδομάδες, έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που απεκόμισε από την περίοδο της προετοιμασίας και επιδεινώθηκε στις διπλές αναμετρήσεις με την Γκρασχόπερς.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει ότι «υπό την εποπτεία του ιατρικού μας επιτελείου και του υπεύθυνου αποκατάστασης Αντρέα Νικολάου, ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει εξειδικευμένο πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατόν να θέσει εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας». Ο Αγγελή θα χάσει τους αγώνες με αντιπάλους τον Άρη και την ΑΕΖ. Έχει πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι κόντρα την ΑΕΚ.

Το θετικό, αν μπορεί να λεχθεί έτσι, είναι πως ο Πέδρο Εμανουέλ διαπίστωσε άψογη συνεργασία των Βινίσιους και Ρομπέρζ, οι οποίοι κάλυψαν τις θέσεις στο κέντρο της άμυνας στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Διαπιστώθηκε ότι συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο και η τεχνική ηγεσία τους εμπιστεύεται απόλυτα.

Όσον αφορά στους άλλους δύο κυανόλευκους, που αντιμετωπίζουν προβλήματα, τον Πίεχ και τον Μάγκλιτσα, είναι μεν καλύτερα και θα ανεβάσουν ρυθμό σήμερα και αύριο, όμως δεν θα ρισκάρουν τη συμμετοχή τους στον αγώνα του Σαββάτου, με αντίπαλο τον Άρη. Από τη στιγμή που μεσολαβεί και η διακοπή του πρωταθλήματος, θα προφυλαχθούν για να είναι πανέτοιμοι για τη συνέχεια.

Μοναδικός ετοιμοπόλεμος φορ κορυφής θα είναι ο Γκιέ Γκιέ, ο οποίος θα επωμιστεί όλο το βάρος του προσεχούς αγώνα, έχοντας συμπαραστάτες στην επίθεση, τους Πέδρο, Παπουλή και Ντα Σίλβα. Και οι τρεις, μαζί με τον Ιβοριανό επιθετικό, έδειξαν πως θα είναι και φέτος οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στην προσπάθεια της λεμεσιανής ομάδας να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες.

Με την εμπειρία που διαθέτουν, αλλά κυρίως με το ποδοσφαιρικό μυαλό και τα ηγετικά τους προσόντα, μπορούν να παρασύρουν και τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους σε σπουδαίες εμφανίσεις για να μπορέσει ο Απόλλων να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.

Οι κυανόλευκοι είχαν ένα ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα σε έναν αντίπαλο (Νέα Σαλαμίνα), που τους δημιουργούσε προβλήματα τα τελευταία χρόνια, όμως «καθάρισαν» τον αγώνα και πήραν τους βαθμούς χάρις στη σοβαρότητα που επέδειξαν.

Ακολουθούν άλλα δύο παιχνίδια, κόντρα στον Άρη και την ΑΕΖ, στα οποία έχουν το προβάδισμα στα χαρτιά, ενώ στην 4η και την 5η αγωνιστική θα βρουν μπροστά τους δύο κολλητά ντέρμπι στο Τσίρειο (με ΑΕΚ και ΑΕΛ, αντίστοιχα). Μέχρι να φτάσουν σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ο στόχος τους είναι να προσέξουν ώστε να μην προκύψει καμιά… τρικλοποδιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ