aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈξαλλος ο Κίκης Φιλίππου: «Κατάντια, να παν να κάμνουν κολοκάσι καππαμά»

Έξαλλος ο Κίκης Φιλίππου: «Κατάντια, να παν να κάμνουν κολοκάσι καππαμά»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, μετά το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα, ο οποίος ήταν έντονος σχετικά με τη διαιτησία καθώς λανθασμένα ακυρώθηκε γκολ των Αχνιωτών στο 79’ και όταν το σκορ ήταν στο 0-2.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων – Εθνικός: Ακυρώθηκε, μέτρησε και ακυρώθηκε ξανά γκολ του Κονε!

Αναλυτικά: «Δεν θα σχολιάσω το παιχνίδι, το έβλεπε ο κόσμος από την τηλεόραση. Για να χτιστεί μια ομάδα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, κόπος και άνθρωποι. Μπορεί όμως αυτή η ομάδα να διαλυθεί σε ένα λεπτό. Έχει καιρό που βάλλεται για να διαλυθεί. Αυτό που έγινε σήμερα… Υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθώ, και θα πρέπει να πληρώσω ένα ακριβό πρόστιμο από τον Αθλητικό Δικαστή και τον φίλο μου τον Ανθούλλη Μυλώνας (σ.σ. Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ). Θα το αφήκω στην κρίση τους. Είναι κατάντια του κυπριακού ποδοσφαίρου. Κάποιων που δεν τους περνά η δουλειά, να παν να κάμνουν κολοκάσι καππαμά ή με πούλλες. Είμαι τόσο λυπημένος, που τι να σας πω; Φτάσαμε σε σημείο κατάντιας. Ας τα δουν κάποιοι άλλοι κι ας μην προτρέχουν να τιμωρούν αυτούς που βρίσκονται στον χώρο του ποδοσφαίρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ