aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈβαλε το χέρι στην τσέπη ο Κίρζης

Έβαλε το χέρι στην τσέπη ο Κίρζης

Έχοντας το γερό εισόδημα από τη μετεγγραφή του Ατίλα Σάλαϊ ο Νίκος Κίρζης εμφανίζεται αποφασισμένος να ενισχύσει σημαντικά τον Απόλλωνα ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος και διακαής πόθος της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι προ των πυλών και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γαλάζιοι χρειάστηκε να βάλουν το χέρι αρκετά βαθειά για να φέρουν τον Ολλανδό στο Κολόσσι. Οι ετήσιες απολαβές του 32χρονου ποδοσφαιριστή είναι στα 800.000 ευρώ, με τον Απόλλωνα να επωμίζεται σημαντικό μέρος των 400.000 ευρώ που υπολείπονται έως το τέλος της σεζόν. Πέραν των 200.000 ευρώ (τουλάχιστον) για υπηρεσίες 4-5 μηνών δεν παίρνουν και πολλοί στην Κύπρο.

Όπως φυσικά δεν έρχεται και συχνά ποδοσφαιριστής με γεμάτες σεζόν (τα προηγούμενα χρόνια) σε ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ο Μπίσεσβαρ φέτος κατέγραψε μόνο πέντε συμμετοχές και το στοίχημα του Γιάννη Πετράκη είναι να τον αναγεννήσει. Η ποιότητά του αδιαμφισβήτητη και εφόσον φτάσει σε επίπεδα απόδοσης των προηγούμενων χρόνων μπορεί να έχει καταλυτικό ρόλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ