aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έτσι δεν είμαι συνηθισμένος, δεν σκέφτομαι να επιστρέψω»

«Έτσι δεν είμαι συνηθισμένος, δεν σκέφτομαι να επιστρέψω»

Σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πόσω μάλλον τους επαγγελματίες, έχει λείψει ενεργός ενασχόληση με το άθλημα. Δεν είναι το ευκολότερο να μένουν στο σπίτι, να ακολουθούν ένα πρόγραμμα συντήρησης, μη γνωρίζοντας το πότε θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις και ασφαλώς, η μπάλα θα στηθεί εκ νέου στη σέντρα.

«Είναι κάτι που δεν είμαι συνηθισμένος. Μου λείπει η μπάλα, να είμαι στο γήπεδο, στο γυμναστήριο», εξομολογήθηκε ο Ζοάο Πέδρο, μιλώντας σε ΜΜΕ της Πορτογαλίας.  «Προσπαθώ με το πρόγραμμα που μου έδωσε η ομάδα, κάνω ποδήλατο στο σπίτι και άλλες ασκήσεις», ανέφερε ο μπακ-χαφ του Απόλλωνα, σημειώνοντας πως βρίσκεται σπίτι καθημερινά με την οικογένειά του, τη σύζυγό μου και τις δύο κόρες του.

«Η Κύπρος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μέχρι τις 13 Απριλίου τουλάχιστον. Μπορούμε μόνο να πάμε στο σούπερ μάρκετ, στο φαρμακείο ή στο γιατρό, όμως χρειάζεται ειδική άδεια στέλνοντας μήνυμα από το κινητό τηλέφωνο», πρόσθεσε ο Ζοάο Πέδρο. «Η καθημερινή μου ζωή νομίζω ότι είναι η ίδια με αυτήν όλων των υπολοίπων αυτήν τη στιγμή. Παίζοντας με τις κόρες μου, κάνοντας ατομική προπόνηση, ακούω μουσική και παίζω playstation», επισήμανε.

Ερωτηθείς εάν εξέτασε το ενδεχόμενο επιστροφής στην Πορτογαλία, δεδομένου ότι μπήκε σε… καραντίνα και το ποδόσφαιρο, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε χαρακτηριστικά: «Προς το παρόν όχι, δεν πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό μου. Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα συμβεί στο πρωτάθλημα».

Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο που διατηρεί με τον Απόλλωνα εκπνέει τέλος της σεζόν και εκφράζεται η αισιοδοξία από τη διοίκηση της ομάδας ότι θα ανανεωθεί η συνεργασία.

Καταλήγοντας, ο Ζοάο Πέδρο έστειλε το δικό του μήνυμα στους συμπατριώτες του, οι οποίοι περνούν δύσκολα με την εξάπλωση του κορωνοϊού: «Να συμμορφώνονται αυστηρά με τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί στη χώρα και να μένουν στο σπίτι, ώστε τα πράγματα να μπορούν να επανέλθουν στην κανονικότητα όσον το δυνατόν πιο σύντομα. Προσέξτε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ