aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈτοιμος και ο Μπάρμπαρο

Έτοιμος και ο Μπάρμπαρο

Κανονικά για τον αγώνα με τον Άρη υπολογίζεται ο Αλεχάντρο Μπάρμπαρο. Ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός έμεινε εκτός δράσης στον αγώνα της πρεμιέρας επειδή ήταν άρρωστος, όμως προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες και υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Άρη. Ο Πέδρο Εμανουέλ υπολογίζει στις υπηρεσίες του και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, ίσως του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο Πορτογάλος προπονητής, έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται και τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού του, για να ξεκουράζει κάποιους βασικούς, αλλά και για να έχει στην… πρίζα, όλους όσοι δεν είναι στην ενδεκάδα.

Στο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα αγωνίστηκε γα 13’ και ο νεαρός Γιάννης Πίττας, ο οποίος έχει ετοιμαστεί κατάλληλα από τα φιλικά και ο προπονητής του, φαίνεται πως θα του δώσει ευκαιρίες για να βελτιωθεί και να πάρει εμπειρίες.

Ανάλογα και με την εξέλιξη που θα έχει ο αγώνας με τον Άρη, αναμένεται ότι τόσο ο Πάρμπαρο όσο και ο Πίττας, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Και οι δυο έχουν αξιολογηθεί και πιστεύεται ότι μπορούν να κάνουν πολλή δουλειά στα άκρα της επίθεσης.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ