aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈτοιμο το «μπαμ» με Βεσελόφσκι, ο μισθός του Σλοβάκου

Έτοιμο το «μπαμ» με Βεσελόφσκι, ο μισθός του Σλοβάκου

«Τρέχει» ο προγραμματισμός στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Πανίκος Θεοδοσίου στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» του Active, η διοίκηση των μαυροπρασίνων έχει καταθέσει πρόταση στον τέως τερματοφύλακα της Νέας Σαλαμίνας, Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με τη νεοφώτιστη ομάδα! Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 9.000 ευρώ μηναίο μισθό, γι’ αυτό και η πλευρά του εν λόγω κίπερ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη.

Υπενθυμίζουμε πως ο Βεσελόφσκι βρέθηκε στο στόχαστρο της Πάφου, της Ομόνοιας και του Απόλλωνα, ωστόσο ο Σλοβάκος αποφάσισε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ολυμπιακό. Αναμφίβολα πρόκειται για μια ποιοτική προσθήκη, καθώς ο πρώην κίπερ της Νέας Σαλαμίνας είχει διακριθεί τη λήξασα σεζόν.

Τέλος όπως επίσης πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, το εν λόγω ποσό ισοδυναμεί με την αύξηση που ζήτησε από την ομάδα της Αμμοχώστου καθώς από τις 60.000 ευρώ ζήτησε να 30.000 ευρώ επιπλέον (90.000 ευρώ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ