aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Εσύ, εγώ και όλοι μαζί θα κάνουμε τον Απόλλωνά μας μεγάλο!»

«Εσύ, εγώ και όλοι μαζί θα κάνουμε τον Απόλλωνά μας μεγάλο!»

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ, ενημερώνει πως η περίοδος ανανέωσης των Εισιτηρίων Διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017 έχει ολοκληρωθεί.

Αναλυτικά:

“Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ, ενημερώνει πως η περίοδος ανανέωσης των Εισιτηρίων Διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017 έχει ολοκληρωθεί. Από σήμερα Δευτέρα (11/7) δεν θα είναι σε ισχύ καμία έκπτωση που προκύπτει από την ανανέωση του Εισιτηρίου Διαρκείας της περιόδου 2015-2016

*Η προσφορά για την ειδική τιμή λόγω αγοράς εισιτηρίων VIP/VVIP του τελικού κυπέλλου έχει επίσης ολοκληρωθεί.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε στους κατόχους των Εισιτηρίων Διαρκείας κατηγορίας Elite, Platinum, Gold/Gold Teens/Gold Junior της περιόδου 2015-2016 οι οποίοι δεν ανανέωσαν το Εισιτήριο Διαρκείας τους για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 μέχρι το Σάββατο (09/07), πως οι θέσεις τους έχουν πλέον ελευθερωθεί και είναι διαθέσιμες προς το υπόλοιπο κοινό.

Νιώθουμε την ανάγκη για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε τους φίλους της ομάδας οι οποίοι έμπρακτα την στηρίζουν εξασφαλίζοντας Εισιτήριο Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου ολοκληρώνεται η διαδικασία για αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο2016-2017 και είμαστε σίγουροι ότι θα επιτευχθεί ο στόχος των 2500.

ΕΣΥ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ!

ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!

Γιατί η ιστορία, γράφεται από τους παρόντες”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ