aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ερυθρόλευκη» νίκη με… άρωμα Κυπριανού!

«Ερυθρόλευκη» νίκη με… άρωμα Κυπριανού!

Σε ένα φιλικό στο οποίο μονοπώλησε το γεγονός πως ο Γκαστόν Σανγκόι τέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τον Απόλλωνα στον οποίο μεγαλούργησε, οι κυανόλευκοι έχασαν με 1-2 από τη Νέα Σαλαμίνα στο Κολόσσι.

Τα δύο γκολ για τη Νέα Σαλαμίνα σημείωσε ο Ανδρέας Κυπριανού στο 33′ και στο 60′, ενώ ο Σωφρόνης Αυγουστή ξεκούρασε αρκετούς ποδοσφαιριστές μετά τη χθεσινή κατάκτηση του Σούπερ Καπ και τους διαφύλαξε ενόψει των υποχρεώσεων με την Μίντιλαντ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Παπαστυλιανού, Λ. Κυριάκου, Γιούστε, Ζάντερ, Στυλιανού, Ρέινολτς, Σίλβα, Πολίτσι, Γιάκολιτς, Σκέμπρι και Μάγκλιτσα, ενώ στην επανάληψη πήραν χρόνο και κάποιοι άλλοι νεαροί.

Βεσελόφσκι, Σεργίου, Γκράσι, Βοσκανιάν, Κορέια, Παρκ, Λεμέσιος, Παπαδόπουλος, Σιαθάς, Σανγκόι και Κυπριανού αποτέλεσαν την αρχική ενδεκάδα των ερυθρόλευκων, ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι Μανογιάν, Μακρίεφ, Κάκκο, Θ. Νικολάου, Λούγκος, Χατζηκωνσταντή, Κωστή και Στυλιανού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ