aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈρχονται πληγωμένες στην Κύπρο οι «ακρίδες»

Έρχονται πληγωμένες στην Κύπρο οι «ακρίδες»

Η αντίπαλος του Απόλλωνα, Γκρασχόπερς ηττήθηκε με 4-3 εκτός έδρας από την Λουκέρνη για την 2η αγωνιστική του ελβετικού πρωταθλήματος.Οι εγχώριες υποχρεώσεις της Γκρασχόπερς έχουν αρχίσει εδώ και δύο εβδομάδες καθώς αυτή τη στιγμή το ελβετικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι Ελβετοί προχώρησαν σε αλλαγές στην αρχική τους σύνθεση, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ με τον Απόλλωνα.

Συγκεκριμένα οι Μπάμερτ (αμυντικός), Λούθι (αμυντικός) και Καμπερί (επιθετικός) αντικαταστάθηκαν από τους του Λαβαρχί, Μπράϊμι και Κάϊο.

Στο πρώτο ημίχρονο η Γκρασχόπερς δεν μπήκε ιδιαίτερα καλά στο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι βρήκε δύο σημαντικές ευκαιρίες, η Λουκέρνη ήταν αυτή που είχε την ουσία καθώς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 34’ άνοιξε το σκορ, και στη συνέχεια διπλασίασε τα τέρματα της στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αντίπαλος του Απόλλωνα μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα σε διάστημα 2 μόλις λεπτών στο 50’ και στο 52’. Η Λουκέρνη όμως μετά την ισοφάριση δεν άργησε να συνέλθει καθώς πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ 58’. Μετά το 3-2 η Λουκέρνη είχε πολύ καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, έχασε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλο τέρμα, μέχρι το 79’ όπου έκανε το 4-2. Η Γκρασχόπερς όμως δεν τα έβαλε κάτω καθώς μείωσε στο 87’ και προσπάθησε μέχρι και το τελευταίο λεπτό να αποκομίσει τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως δεν τα κατάφερε και έτσι έμεινε στο τελικό 4-3.

Γενικά στον αγώνα η Γκρασχόπερς είχε καλή κυκλοφορίας της μπάλας κατά διαστήματα, όμως παρουσίασε σοβαρά αμυντικά προβλήματα τα όποια την ανάγκασαν στην ήττα του 4-3.

Ο τεχνικός των Ελβετών, Πιερλουίτζι Ταμί πραγματοποίησε και τις τρεις αλλαγές του. Αρχικά στο 61’ πέρασε ο Γκουλέν στη θέση του Μπράϊμι, στη συνέχεια στο 77’ μπήκε ο Γκόργκεβ στη θέση του Ταμπάκοβιτς και τέλος στο 83’ ο Καμπερί αντί του Σιγκουργιόνσον.

Σκόρερ για την Γκρασχόπερς οι Άντερσεν (50’) και Κάϊο (52’,87’).

* Την Πέμπτη 4/8 ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει στην Κύπρο την Γκρασχόπερς για τον δεύτερο αγώνα του τρίτου προκριματικό γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ