aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈρχονται… (φιλικό με Απόλλωνα)

Έρχονται… (φιλικό με Απόλλωνα)

Τα τελευταία χρόνια αρκετές ποδοσφαιρικές σκανδιναβικές εκμεταλλεύονται τη διακοπή των πρωταθλημάτων τους τον Χειμώνα και επιλέγουν την Κύπρο και το θερμό κλίμα για προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια. Πρόκειται για μια μεγάλη πηγή εσόδων για τον τόπο μας, με τον αθλητικό τουρισμό να ενισχύει ιδιαίτερα την κυπριακή οικονομία.

Αυτό αναμένεται να γίνει και φέτος, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να επισκεφθούν την χώρα μας τον Ιανουάριο αρκετές ομάδες από τη Ρωσία (π.χ. Ούραλ), την Ουκρανία (π.χ. Σαχτάρ Σόλιγκορσκ), την Πολωνία (π.χ. Κορόνα Κιέλτσε), τη Λιθουανία (π.χ. Ατλάντας), τη Σερβία (Ερυθρός Αστέρας, Παρτίζαν) και άλλες.

Σύμφωνα με σέρβικα δημοσιεύματα, οι πιο πάνω ομάδες έχουν επιδειχθεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τη διεξαγωγή τουρνουά, στο οποίο να λάβει μέρος και ο Απόλλωνας. Από πλευράς κυανόλευκων της Λεμεσού όμως, δεν έχει υπάρξει ακόμη οποιαδήποτε επίσημη ενημέρωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ