aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΕπιβεβαιώθηκε η απόκτηση και ο δανεισμός του

Επιβεβαιώθηκε η απόκτηση και ο δανεισμός του

Η Εταιρεία του Απόλλωνα, ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Εντρίκ ντος Σάντος (Παραφίτα), το όνομα του οποίου αποκάλυψε προ ημερών η ιστοσελίδα μας. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η παραχώρηση του Βραζιλιάνου αριστερού εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΖ.

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού (07.03.1995) Βραζιλιάνου επιθετικού ποδοσφαιριστή Εντρίκ ντος Σάντος Παραφίτα (Endrick Dos Santos Parafita), από την ομάδα της Μπαΐα. Ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στην ομάδα της ΑΕΖ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στην ΑΕΖ θα αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα και οι Ντι Φράνκο, Στυλιανού, Παπαχριστοφόρου, Αντωνίου. Ο Παραφίτα (δεξιά στη φωτό) άρχισε την καριέρα του το 2010 στην Μπάχια στην οποία αγωνιζόταν μέχρι φέτος με ένα διάλειμμα (ως δανεικός) στην Καμπινένσε. Επίσης, έχει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές της χώρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ