aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕπιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Ρομπέρζ

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Ρομπέρζ

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ (95.0) μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την παφιακή ομάδα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα Βαλεντίν Ρομπέρζ, για τον οποίο όπως ενημέρωσε η ομάδα του ενδιαφέρεται να εντάξει στο ρόστερ της.

Για την προετοιμασία της Πάφου: «Τα πράγματα πάνε πολύ καλά με την προετοιμασία και τον προγραμματισμό, η ομάδα βρέθηκε για κάποιες μέρες στην Πάφο και επέστρεψε στην Πολωνία, εκεί όπου θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ακόμη 2-3 φιλικά Θέλουμε να ολοκληρωθεί το ρόστερ το συντομότερο. Βάρ και Τόρες είναι πολύ κοντά στην ομάδα μας. Για τον Τόρες υπάρχει ρήτρα αγοράς που είναι κοντά στο 1 εκατομμύριο».

Για τον κόσμο: «Γνωρίζουμε ότι υπάρχει το άγχος στον κόσμο, δεν μας πιέζει ο χρόνος και θέλουμε να κάνουμε προσεχτικές κινήσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Όλοι ανέβηκαν επίπεδο και είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε και εμείς, να χτυπούμε κάθε αντίπαλο».

Για τις προσθήκες: «Βρισκόμαστε στην διαδικασία για αμυντικό, αλλά ταυτόχρονα και για την μεσαία γραμμή. Δεν αποκλείονται εξελίξεις εντός της βδομάδας».

Για τον Ρομπέρζ: «Δεν υπάρχει εξέλιξη πάνω σε αυτό το θέμα, αν και ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ