aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕπιστρέφει στο κυπριακό πρωτάθλημα ο Στέλιος Δημητρίου!

Επιστρέφει στο κυπριακό πρωτάθλημα ο Στέλιος Δημητρίου!

Επιστρέφει στο νησί μας ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, Στέλιος Δημητρίου. Ο 30χρονος αριστερός μπακ θα αγωνίζεται με ομάδα πρώτης κατηγορίας, ωστόσο σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε (Super Sport fm 104.0), δεν θέλησε να αποκαλύψει σε ποιο σύλλογο θα ενταχθεί εντός των επόμενων ωρών, καθώς ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Οι πληροφορίες πάντως, τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον Ερμή, στον οποίο αγωνίστηκε και στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια ήταν σε ομάδες της Σκωτίας και της Αγγλίας, ενώ έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των Απόλλωνα και Δόξα.

Το σχετικό απόσπασμα: «Θα μείνω στην Κύπρο. Είμαι σε μια ηλικία που ο κύκλος μου στο εξωτερικό έχει κλείσει. Έχω συμφωνήσω με μια ομάδα και τις επόμενες 48 ώρες θα το ανακοινώσει η ομάδα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, συμφωνήσαμε και είπαμε να μην βγει κάτι μέχρι να πέσουν οι υπογραφές. Είναι ομάδα α΄ κατηγορίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ