aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕπισκέφτηκε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού ο Απόλλωνας

Επισκέφτηκε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού ο Απόλλωνας

Στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς αντιπροσωπεία της Εταιρείας Απόλλων αποτελούμενη από τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου Φανούριο Κωνσταντίνου, τον τεχνικό της ομάδας, Πέδρο Εμάνουελ, τον έφορο Σωκράτη Σωκράτους τους ποδοσφαιριστές Μπρούνο Βάλε, Μιχάλη Φανή, Τιάγκο Γκόμες και Αντριάν Σαρδινέρο επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης (11/10) το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού,με αφορμή την Football People Action Week η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη κοινωνική εκστρατεία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, την οποία διοργανώνει η οργάνωση της FARE από τις 6 μέχρι τις 22 του μήνα.

Στόχος να φέρει κοντά εκατοντάδες ανθρώπους διαφόρων συλλόγων, όπως ποδοσφαιριστές, διοικητικά στελέχη, ομοσπονδίες και φιλάθλους και να συμπορευθούν όλοι μαζί στην αντιμετώπιση και την καταπολέμηση των διακρίσεων, και να αγωνιστούν υπέρ της ισότητας.

Οι ποδοσφαιριστές αφού έτυχαν θερμής υποδοχής από τους μικρούς φίλους της ομάδας, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα. Τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα υπόλοιπα μέλη της “κυανόλευκης” αντιπροσωπείας έμειναν έκπληκτοι από την αγάπη των μαθητών.

Εκ μέρους του Απόλλωνα μίλησε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου ο οποίος μετέφερε στους μικρούς μαθητές την προσέγγιση της ομάδα μας σε τέτοιου είδους ζητήματα, ενώ ακολούθησε και διαλογική συζήτηση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τους μικρούς μαθητές .

Η Εταιρεία Απόλλων  στέκεται διαχρονικά αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, δείχνοντας έμπρακτα ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρολό στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία μας.

Εκ μέρους της ομάδας, ο Σωκράτης Σωκράτους έδωσε στo διευθυντή του σχολείου αναμνηστικό δώρο το οποίο θα δοθεί στον καλύτερο μαθητή της σχολικής περιόδου 2016-2017.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ