aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επίσημο πρόγραμμα ενόψει Αταλάντα

Την Τετάρτη 18/10 στις 18:30 (τοπική ώρα) στο χώρο συνεντεύξεων του γηπέδου «Μapei» ο τεχνικός του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή, θα παραχωρήσει δημοσιογραφική διάσκεψη στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα.

Στις 19:00 (τοπική ώρα)  θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Mapei» η τελευταία προπόνηση της ομάδας της Λεμεσού πριν από τον αγώνα της Πέμπτης (19/10). H προπόνηση θα είναι ανοιχτή στα ΜΜΕ για 15’.

Η προπόνηση της Αταλάντα θα πραγματοποιηθεί επίσης στο γήπεδο «Μapei» στις 17:00 (τοπική ώρα), ενώ ο τεχνικός της ομάδας από το Μπέργκαμο θα μιλήσει στους εκπροσώπους των MME στις 18:00, στο χώρο συνεντεύξεων του γηπέδου. H προπόνηση της Ιταλικής ομάδας θα είναι ανοιχτή στα ΜΜΕ για 15’.

* Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους πριν από τη δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας το απόγευμα Τετάρτης 18/10 στο γήπεδο «Μapei».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ