aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕπίσημο: «Κόκκινος διάβολος» ο πρώτος!

Επίσημο: «Κόκκινος διάβολος» ο πρώτος!

Ο Λούκα Πολίτσι είναι και επίσημα το πρώτο απόκτημα του Ολυμπιακού για τη χειμερινή περίοδο μετεγγραφών. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Απόλλωνα, ωστόσο δεν βρήκε… χώρο στο γεμάτο σε αριθμό και ποιότητα ρόστερ του (αγωνίστηκε για 23 λεπτά στο 5-0 επί της Νέας Σαλαμίνας). Έτσι, όπως ανακοινώθηκε, εντάχθηκε στους μαυροπράσινους για το επόμενο εξάμηνο, έχοντας δύο στόχους.

Σε ομαδικό επίπεδο, να βοηθήσει στην επίτευξη της παραμονής στην Α’ Κατηγορία και σε προσωπικό, να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και να αποδείξει την αξία του. Ο Πολίτσι αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και ως επιτελικός. Είναι 21 ετών και στο παρελθόν αγωνίστηκε στη βελγική Γκενκ, την ολλανδική Μάαστριχτ και την κροατική Ίντερ Ζάπρεσιτς.

Η σχετική ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό: «Ο Λούκα, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Γκενκ (Βέλγιο), Μάστριχτ (Βέλγιο), Ίντερ Ζάπρεσιτς (Κροατία) και στον Απόλλωνα. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Λευκωσίας τον Λούκα στη μεγάλη μας οικογένεια και του εύχεται καλά δίχτυα».

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα: «H Eταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την παραχώρηση με την μορφή δανεισμού μέχρι τον Μάιο του 2018 του 21χρονου Βέλγου μεσοεπιθετικού Λούκα Πολίτσι στην ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ