aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίσημη πρόταση σε Λάφερτι, θέλει στην Κύπρο τον φορ της Ρέιντζερς

Επίσημη πρόταση σε Λάφερτι, θέλει στην Κύπρο τον φορ της Ρέιντζερς

«Επιμένει» ο Απόλλωνας με τον Κάιλ Λάφερτι! Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Πανίκος Θεοδοσίου στην εκπομπή του Active «Τα λέμε όλα», ο 31χρονος Βορειοϊρλανδός ενδιαφέρει την ομάδα της Λεμεσού. Υπενθυμίζουμε πως ο εν λόγω επιθετικός βρέθηκε στο στόχαστρο των κυανόλευκων και το Καλοκαίρι του 2018. Μάλιστα, ο Απόλλωνας έχει ήδη υποβάλει πρόταση ποδοσφαιριστή και αναμένει την απάντηση του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα σε Απόλλωνα και  Λάφερτι, όμως το Δ.Σ. των Λεμεσιανών παρουσιάζεται έτοιμο να το παλέψει μέχρι τέλους τις πιθανότητές του. Να σημειώσουμε επίσης πως το συμβόλαιο του Βορειοϊρλανδού ολοκληρώνεται σε μερικές μέρες.

Την λήξασα σεζόν αγωνίστηκε στην Ρέιντζερς με την οποία πέτυχε τέσσερα γκολ σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο έμπειρος επιθετικός, που είναι 70 φορές διεθνής (20 γκολ), πέρα από την κορυφή που είναι η φυσική του θέση, μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, είτε δεξιά είτε αριστερά.

Παρά την οικονομική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι συζητήσεις συνεχίζονται και περισσότερο… φώς στην υπόθεση θα διαφανεί εντός των επόμενων ημερών. Τέλος, να αναφέρουμε πως ο Λάφερτι βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και πρόσφατα δημοσιεύματα στην Ελλάδα έκαναν λόγο πως ο μινιαός μισθός του 31χρονου ανέρχεται στις 200.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ