aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίσημα στα κίτρινα της Εστορίλ ο Χάμπος!

Επίσημα στα κίτρινα της Εστορίλ ο Χάμπος!

Η Εστορίλ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Χαράλαμπου Κυριάκου όπως βλέπετε πιο κάτω! O Κύπριος άσος παραχωρείται στην πορτογαλλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα και εκεί θα ανταμώσει ξανά με τον πρώην προπονητή του στους κυανόλευκους, Πέδρο Εμανουέλ.

Η ανακοίνωση από πλευράς Απόλλωνα αναφέρει: «Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την παραχώρηση με την μορφή δανεισμού του ποδοσφαιριστή Χαράλαμπου Κυριάκου μέχρι τον Μάιο 2018 στην ομάδα της Εστορίλ. Ο Απόλλωνας Λεμεσού ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την πρόσφορα του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα μεγάλη πρόκληση οποία του παρουσιάζεται στην καριέρα του».

Ο Χάμπος Κυριάκου θα ενταχθεί άμεσα στη νέα του ομάδα, μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κύπρου. Η διοίκηση πήρε αυτή την απόφαση ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα. Από τη μια είναι η πολύ καλή πρόταση που είχε στα χέρια της και από την άλλη η προοπτική που ανοίγεται για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποχωρεί από τον Απόλλωνα μετά από έξι χρόνια, στα οποία πανηγύρισε τρία κύπελλα, δυο σούπερ καπ και τρεις προκρίσεις στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ